Esittely

Miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2021-2022 Pohjois-Suomen 4. divisioonassa.

Yhteystiedot

Valmentaja

Petri Palovaara
040 175 7552
kullervo.palovaara(a)gmail.com

Joukkueenjohtaja

Tuomas Similä
040 829 3628
toimisto(a)sbclevi.fi

Yhteistyökumppanit

INSTAGRAM

Miesten edustusjoukkue kokoontui ensimmäistä kertaa keskiviikkona 31.3 kautta 2021-2022 silmällä pitäen, Teamsin välityksellä ajan hengen mukaisesti.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkueen ydinrunko on jatkamassa ja omista junioreista nousee rinkiin 3-4 pelaajaa. Lisäksi keskusteltiin mm. askelmerkeistä tulevan kauden osalta.

Lisää pelaajasopimustilanteesta ja ensi kaudesta myöhemmin keväällä, mutta kerrotaan jo tässä vaiheessa, että 20 kauden ajan joukkuetta edustanut #19 Matti Autioniemi jatkaa myös tulevalla kaudella! 👏💪
...

Miesten edustusjoukkueen 20. virallinen sarjakausi päättyi viime viikolla. Salibandyliiton suunnalta tiedusteltiin halukkuutta jatkaa pelejä vielä myöhemmin keväällä mikäli koronatilanne sen mahdollistaa, mutta vaihtoehtona oli myös kauden päättäminen tähän ilman sanktioita.

Joukkuepalaverin perusteella kausi päätettiin pistää pakettiin, sillä edellisen kerran on pystytty pelaamaan la 10.10.2020 Sodankylässä, joten kauden käynnistäminen uudelleen 6-7kk pelitauon jälkeen ei tuntunut kenestäkään mielekkäältä.

Kausi päättyy siis lukuisten vastoinkäymisten myötä sarjan viimeiseen sijaan, mutta kauden keskeytymisen myötä joukkue säilyttää sarjapaikkansa 4. divarissa myös ensi kaudelle.

Ensi kauden joukkueen kokoaminen on jo aloitettu, joten jos haluat tulla käymään näytillä kevään höntsäpelivuoroilla koronarajoitusten salliessa, niin otahan yhteyttä: toimisto(a)sbclevi.fi, 040 829 3628.

Kiitokset kannustajille ja kilpakumppaneille kuluneesta kaudesta sekä lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa sarjakauden toteutumista: Agnico Eagle, Intersport Levi, Oxdog, Aslakin Liike, Bar Alakerta, Kittilälehti, Kittilän Autopeltikorjaamo ja Maalaamo, Kittilän Tilipalvelu, K-Supermarket Kittilä, LeviMarket, Neste Kittilä ja Toimistotekniikka Kittilä.

Pysykäähän terveinä ja nähdään hallilla!

P.s Laajempi kausiraportti seuran nettisivuilla sbclevi.fi

#salibandy #innebandy #floorball #porotokka #oxdog
...

Vaikea syyskausi takanapäin. Koronakevään jälkeen syksy meni kunnan hallijärjestelyjä ihmetellessä, kun päiväkoti vei joukkueen harjoitustilat käyttöönsä 3kk ajaksi. Sen jälkeen iskikin koronan toinen aalto ja pelihommat taas seis. Edellisen kerran on pelattu 10.10.2020, eikä valitettavasti mitään tietoa koska seuraavan kerran pelataan vai pelataanko tällä kaudella enää ollenkaan.

Nämä haastavat ajat ovat juuri niitä, jolloin rakenteiden ja pohjatöiden kestävyyttä mitataan. Vahva pohja kestää tyrskyt ja myrskyt, mutta hiekalle rakennetun talon vie tuuli mennessään.

Pitää kuitenkin muistaa, että poikkeuksellisen vaikeita aikoja eletään kilpaurheilun lisäksi myös ihan arkielämässä.

Keskitytään siis tärkeisiin asioihin, pysytään terveinä ja palataan pelihommiin sitten kun aika on taas oikea.

Erityiskiitos joukkueen yhteistyökumppaneille eli Intersport Levi, Oxdog, Agnico Eagle, Aslakin Liike, Kittilälehti, Kittilän Autopeltikorjaamo ja Maalaamo Oy, Kittilän Tilipalvelu, K-Supermarket Kittilä, LeviMarket, Neste Kittilä ja Kittilän Toimistotekniikka!

Rauhallista joulua ja parempaa uutta vuotta 2021 kaikille!

@intersportlevi
@oxdog
@aslakinliike
@ksupermarketkittila
@levimarket

#salibandy #innebandy #floorball #porotokka #oxdog
...