Salibandyleiri alakouluikäisille

SBC Levi järjestää kolmipäiväisen salibandyleirin 6.-8.6.2023 Kittilän urheiluhallilla!

Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille eli 1-6.lk tytöille ja pojille. Leiri on avoin kaikille, eli osallistuvan lapsen ei tarvitse olla SBC Levin jäsen.

Leirin ohjaajina toimivat SBC Levin koulutetut valmentajat leiriohjaaja Petri Palovaaran johdolla. Yhtenä leiriohjaajana toimii lisäksi SBC Levin kautta aikain ensimmäinen F-liigapelaaja Milla Ylitalo (SS Rankat Ankat, Oulu)!

Leirimaksu ja leirille ilmoittautuminen

Leirimaksu on 75€ ja sisaralennus -10€. Hintaan sisältyy leiriohjaus sekä yksi Tiinan Herkun valmistama terveellinen lounas per leiripäivä. Ruuat ovat laktoosittomia. Ilmoita erityisruokavaliosta heti ilmoittautumisen yhteydessä leiriohjaaja Petri Palovaaralle.

Leirille mahtuu mukaan 40 osallistujaa ja leiri järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 20. Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-jäsenpalvelun kautta: https://sbclevi.myclub.fi/flow/events/5505736

Ilmoittautuminen on sitova. Leirimaksu 75€ maksetaan huoltajan sähköpostiin saapuvalla laskulla. Ilmoittautuminen leirille päättyy su 28.5.2023 klo 22:00 tai heti kun leiri on täynnä (max 40 osallistujaa).

Päättyneellä kaudella seuramme toiminnassa mukana olleilla junioreilla on voimassa oleva tapaturmavakuutus. Muiden kuin seurassamme pelanneiden tulee huolehtia sopivan tapaturmavakuutuksen hankkimisesta itse.

Leirivarustus

Mukaan sisä- ja ulkoliikuntavaatteet, juomapullo sekä oma salibandymaila ja suojalasit. Hallilta voi tarvittaessa lainata mailaa ja suojalaseja.

Omat eväät/välipalat: Hedelmiä, jugurttia ja voileipiä. Karkit, limsat ja sipsit ovat kielletty.

Leiripäivän läpivienti ti-ke-to klo 10:00-15:00

Hallille saavutaan sisäliikuntavaatteet valmiiksi päällä.

Klo 10:00 Kokoontuminen hallilla
Klo 10:15 Harjoitukset
Klo 12:00 Lounas
Klo 13:00 Yhdessäoloa, pihapelejä sekä taito- ja vetoharjoittelua
Klo 14:00 Pelejä ja pienpelejä
Klo 15:00 Päivä päättyy

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Petri Palovaara
040 175 7552