Esittely

Naisten kakkosjoukkue pelaa kaudella 2020-2021 Pohjois-Suomen 3. divisioonassa.

Joukkue harjoittelee Rovaniemellä.

Yhteystiedot

Valmentaja

Juha Kankaanpää
040 938 7421
juha1975(a)hotmail.com

Joukkueenjohtaja

Essi Kosunen
040 843 4226
essi.kosunen(a)gmail.com

Yhteistyökumppanit

INSTAGRAM

Eipähän riittänyt tämän päivän näytöt pistetilin avaamiseen, kaksi tappiota tilille 🤔

HaHe II - SBC Levi II 3-2
SBC Levi II - SB Hurricane 1-5

7.11 jatketaan Ounasrinteellä, kun vastaan saadaan HaHe III ja SBT Martti 💯 Tervetuloa!
...

Tänään haastattelussa meidän uusi valmentaja Juha Kankaanpää!

Paras muisto salibandyn varrelta? Vuosien varrella saamat ystävät (pelaajat,valmentajat,toimihenkilöt ja yleisö) Miten aloit harrastamaan lajia? Kaveriporukassa, siitä sitten GamTen A junioreihin.
Mikä toi SBC Leviin? Perheen muutto Rovaniemelle. Sitten Leviin, oli sen verran osuva valmentaja haku ja oli sellainen fiilis että täytin ne kriteerit mitä oli haussa 😊(tieto,taito ja huumori).
Mitä toivot joukkueelta? No sanotaan, että se hyvä fiilis mikä joukkueella on pysyis mukana, jokainen pelaaja kehittyis omalta osaltaan, niin silloin joukkue myös menee eteenpäin.
Parasta joukkueurheilussa? Yhdessä tekeminen ja toisen kannustaminen sekä vaatiminen itseltään ja joukkuekavereilta. Ne ystävät mitä peliurat tuo tullessaan. Pukukoppi 👍🏻.
Vapaa-aikani? Menee lasten kanssa ja salibandyä miettiessä.
Paras ominaisuutesi kentällä? Pelinlukutaito. Tulevaisuuden haave lajissa? Kehittyä valmentajana paremmaksi ja luoda muistoja mitä on tulevaisuudessa kiva muistella.
Minkä supervoiman omaisit jos sellainen olisi? Nähdä tulevaisuuteen👍🏻. #sbclevi #oxdog #porotokka #salibandy #floorball #innebandy
...

Lauantaina jatketaan pisteiden metsästystä Ounasrinteellä! Klo 17 vastassa HaHe II ja klo 19 SB Hurricane. Tervetuloa seuraamaan otteluita, muistathan maskin hallille tullessasi 😊 ...