Sekakerho

Miesten ja naisten harrasteryhmä eli Sekakerho kokoontuu sunnuntaisin 10.9.2023 alkaen klo 16:00-17:00 Kittilän urheiluhallilla!

Alaikäraja ryhmässä on 16v ja yläikärajaa ei ole. Ryhmän toiminta on kuntourheilutyyppistä pelailua omaksi iloksi hyvällä porukalla. Aiempi sähly- tai salibandykokemus ei ole tarpeen. Riittää että pystyt juoksemaan, hölkkäämään tai kävelemään, pystyt pitämään mailasta kiinni ainakin toisella kädellä ja pelihuumoria löytyy sopivissa määrin.

Tarvittavat välineet: sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja oma maila jos sellainen jo löytyy. Suojalaseja suositellaan, mutta ne eivät ole pakolliset.

Urheiluhallilta löytyy lainamailoja, mutta oma maila kannattaa hankkia mahdollisimman pian. Levin Intersportista löytyy kattava valikoima salibandytarvikkeita ja SBC Levin jäsenet saavat tuotteista hyvät alennukset.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan riittää että tulet paikalle. Ryhmä on osallistujille maksuton. Ryhmän toimintaa koskeva tiedottaminen tapahtuu Sekakerhon omassa Whatsapp-ryhmässä.

Yhteydenotot ja lisätiedot

Kaisa Sirkiä
050 351 5963