Sirkan sählykerho

Salibandyseura SBC Levi käynnistää sählykerhon ala-astelaisille Sirkan koulun liikuntasalissa tiistaisin 12.9.2023 alkaen. Vuorot jatkuvat huhtikuun lopulle asti.

1-3. luokkalaiset; tiistai klo 16:00-17:00
4-6. luokkalaiset; tiistai klo 17:00-18:00

Uudet sekä aiemmin pelanneet tyttö- ja poikapelaajat ovat tervetulleita mukaan. Kerhossa voi käydä muutaman kerran tutustumassa ilmaiseksi ilman jatkositoumuksia.

Kerhot ovat peleihin sekä leikkeihin keskittyviä liikuntakerhoja ja ne toimivat myös ponnahduslautana ikäkausijoukkueisiin. Kittilässä toimivat ikäkausijoukkueet harjoittelevat puolestaan useamman kerran viikossa ja osallistuvat myös turnauksiin eri puolilla Pohjois-Suomea.

Kerhon hinta on 59€/osallistuja koko kaudelta (yhteensä noin 30 kerhokertaa). Kerhomaksu sisältää ohjauksen sekä tapaturmavakuutuksen.

Tarvittavat välineet: sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, juomapullo, suojalasit (pakolliset) ja maila.

Mailoja ja suojalaseja saa edullisesti Levin Intersportista, josta seuran jäsenet saavat hyvät alennukset. Koululla on mailoja ja suojalaseja lainattavaksi, mutta omat harrastusvälineet kannattaa hankkia mahdollisimman pian.

Kerho-ohjaajina toimii Joni Fredman ja Otto Haapalahti.

Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä myClub-jäsenpalveluun. Lunastamme ilmoittautuneille kerholaisille tapaturmavakuutuksen (tapaturmavakuutus vaatii kerholaisen tiedot ja henkilötunnuksen).

Ilmoittaudu kerhoon linkin kautta (”Ilmoittaudu jäseneksi”): https://sbclevi.myclub.fi/

Tiedotuskanavana toimii kerhojen oma Whatsapp-ryhmä. Pyydäthän ohjaajia lisäämään sinut Whatsapp-ryhmään.

Yhteydenotot ja lisätiedot

Joni Fredman
050 349 9311
joni.fredman(a)gmail.com