Sirkan sählykerho

Salibandyseura SBC Levi käynnistää sählykerhon ala-astelaisille Sirkan koulun liikuntasalissa ke 15.9.2021 alkaen. Vuorot jatkuvat huhtikuun lopulle asti.

1-3. luokkalaiset; keskiviikko klo 16:00-17:00
4-6. luokkalaiset; keskiviikko klo 17:00-18:00

Uudet sekä aiemmin pelanneet tyttö- ja poikapelaajat ovat tervetulleita mukaan. Kerhossa voi käydä muutaman kerran tutustumassa ilmaiseksi ilman jatkositoumuksia.

Kerhot ovat peleihin sekä leikkeihin keskittyviä liikuntakerhoja ja ne toimivat myös ponnahduslautana ikäkausijoukkueisiin. Kittilässä toimivat ikäkausijoukkueet harjoittelevat puolestaan useamman kerran viikossa ja osallistuvat myös turnauksiin eri puolilla Pohjois-Suomea.

Kerhon hinta on 65€/osallistuja koko kaudelta (yhteensä noin 30 kerhokertaa). Kerhomaksu sisältää ohjauksen sekä tapaturmavakuutuksen.

Tarvittavat välineet: sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, juomapullo, suojalasit (pakolliset) ja maila.

Mailoja ja suojalaseja saa edullisesti Levin Intersportista, josta seuran jäsenet saavat hyvät alennukset. Koululla on mailoja ja suojalaseja lainattavaksi, mutta omat harrastusvälineet kannattaa hankkia mahdollisimman pian.

Kerho-ohjaajana toimii Lassi Vitikka.

Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä myClub-jäsenpalveluun. Lunastamme ilmoittautuneille kerholaisille tapaturmavakuutuksen (tapaturmavakuutus vaatii kerholaisen tiedot ja henkilötunnuksen).

Ilmoittaudu kerhoon linkin kautta (”Rekisteröi uusi jäsentili”): https://sbclevi.myclub.fi/

Tiedotuskanavana toimii kerhojen oma Whatsapp-ryhmä.

Yhteydenotot ja lisätiedot

Heli Herrala
050 321 0902