Sirkan sählykerho

Salibandyseura SBC Levi käynnistää sählykerhon ala-astelaisille Sirkan koulun liikuntasalissa pp.kk.vvvv alkaen. Vuorot jatkuvat huhtikuun lopulle asti.

1-3. luokkalaiset; päivä klo 00:00-00:00
4-6. luokkalaiset; päivä klo 00:00-00:00

Uudet sekä aiemmin pelanneet tyttö- ja poikapelaajat ovat tervetulleita mukaan. Kerhossa voi käydä muutaman kerran tutustumassa ilmaiseksi ilman jatkositoumuksia.

Kerhot ovat peleihin sekä leikkeihin keskittyviä liikuntakerhoja ja ne toimivat myös ponnahduslautana ikäkausijoukkueisiin. Kittilässä toimivat ikäkausijoukkueet harjoittelevat puolestaan useamman kerran viikossa ja osallistuvat myös turnauksiin eri puolilla Pohjois-Suomea.

Kerhon hinta on 65€/osallistuja koko kaudelta (yhteensä noin 30 kerhokertaa). Kerhomaksu sisältää ohjauksen sekä tapaturmavakuutuksen.

Tarvittavat välineet: sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, juomapullo, suojalasit (pakolliset) ja maila.

Mailoja ja suojalaseja saa edullisesti Levin Intersportista, josta seuran jäsenet saavat hyvät alennukset. Koululla on mailoja ja suojalaseja lainattavaksi, mutta omat harrastusvälineet kannattaa hankkia mahdollisimman pian.

Kerho-ohjaajana toimii etunimi sukunimi.

Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä myClub-jäsenpalveluun. Lunastamme ilmoittautuneille kerholaisille tapaturmavakuutuksen (tapaturmavakuutus vaatii kerholaisen tiedot ja henkilötunnuksen).

Ilmoittaudu kerhoon linkin kautta (”Rekisteröi uusi jäsentili”): https://sbclevi.myclub.fi/

Tiedotuskanavana toimii kerhojen oma Whatsapp-ryhmä.

Yhteydenotot ja lisätiedot