Lapin lohkon finaalit käynnistyvät perjantaina!

| Aiheet: Ennakot, Miehet edustus

Miesten edustuksen finaaliottelusarja käynnistyy tulevana perjantaina 12.4. klo 19:30 vieraspelillä Rovaniemellä, lauantaina 13.4. klo 17:00 pelataan kotihallissa ja tarvittaessa sunnuntaina 14.4. klo 17:00 kolmas ottelu jälleen Rovaniemellä!

Santa’s United III:lla on kotietu paremman runkosarjasijoituksen myötä.

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat kolmeen otteeseen ja huipputasaisessa sarjassa vähemmän yllättäen myös keskinäiset pisteet menivät tasan; SBC Levi voitti ensimmäisen kohtaamisen maalein 9-8, toisessa ottelussa pisteet tasattiin maalein 2-2 ja viimeisimmässä Santa’s United III oli parempi maalein 1-4.

Finaalisarja pelataan paras kolmesta -järjestelmällä eli kahdella voitolla mestariksi. Ottelut pelataan tehokkaalla peliajalla 3x15min. Jos peli on tasan, pelataan 15min jatkoaika, joka ratkeaa ensimmäiseen tehtyyn maaliin. Jos peli on tasan jatkoajankin jälkeen, lauotaan rankkarit viidellä laukojalla.

Laitahan lauantai klo 17:00 isolla tussilla kalenteriin, koska silloin tanner ryskyy ja aitaa kaatuu!

P.s Perjantaina fanibussi Rovaniemelle starttaa klo 16:15! Varaa paikkasi laittamalla viestiä Juha-Pekalle O4O5684264 ja lähe mukaan kannustamaan!