Mukaan toimintaan?

Haluatko mukaan pelaajaksi?

Seurassamme on useita aikuis- ja juniorijoukkueita, jotka pelaavat Salibandyliiton alaisissa sarjoissa tai aluesarjoissa. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä: https://sbclevi.fi/yhteystiedot

Jos haluat tulla mukaan joukkueeseen, niin ota yhteyttä suoraan joukkueen yhteyshenkilöön tai seuran työntekijöihin ja kysy lisätietoja. Kilpajoukkueiden lisäksi seura tarjoaa harrastetoimintaa sellaisillekin henkilöille, jotka eivät halua osallistua kilpatoimintaan.

Tutustu myös Uuden pelaajan oppaaseen sekä Vanhemman oppaaseen, jotka löytyvät täältä: https://sbclevi.fi/seura/materiaalipankki


Haluatko mukaan valmentajaksi?

Seurassamme on aina tilaa innokkaille henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään sekä pelaajia. Tarjoamme kaikki tarvittavat välineet ja työkalut pelaajapolusta harjoitepankkiin, jotta onnistuisit valmentajan tehtävässäsi joko lasten, nuorten tai aikuisten parissa. Aiempi valmennuskokemus ei ole välttämätöntä.

Seura järjestää itse koulutusta ja opastusta valmentajilleen ja rohkaisee näitä osallistumaan myös Salibandyliiton valmentajakoulutuksiin. Koulutuksiin on mahdollista saada rahallista tukea seuralta. Seura maksaa valmentajilleen asianmukaisen korvauksen.


Haluatko mukaan yhteistyökumppaniksi?

SBC Levi etsii ja kartoittaa jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita kasvavan ja kehittyvän toimintansa rahoittamiseksi. Seura on yleishyödyllinen ja toimintaamme tukemalla edesautat lasten, nuorten sekä aikuisten harrastus- ja kilpatoimintaa.

Seura myy mainostilaa peli- ja verryttelyasuihinsa, nettisivuilleen sekä Kittilän urheiluhalliin. Lisäksi seura voi ottaa vastaan avustuksia ja lahjoituksia.

Yhteydenotot ja lisätiedot

Tuomas Similä
040 829 3628
toimisto(a)sbclevi.fi