Naisten edustuksen kotiturnausennakko

| Aiheet: Ennakot, Naiset edustus

Vaatimien ryskettä kotiaitauksessa lauantaina 3.2.

Salibandytäytteinen viikonloppu jatkuu perjantain miesten koitoksen jälkeen lauantaina, kun SBC Levin naisten edustusjoukkueen kauden viimeinen kotiturnaus pelataan Kittilän Urheiluhallilla. Vastaan asettuvat tappiotta pelannut sarjakärki Merikoski SBT (Oulu) sekä SBC Levin naisten kakkosjoukkue, joka on neljäntenä pisteen perässä edustusjoukkueesta mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Neljäntenä joukkueena turnauksessa nähdään jumbosijalla oleva Santa´s United (Rovaniemi), jolla puolestaan on meneillään 10 ottelun tappioputki.

Otteluihin lähdetään lähes täydellä tokalla, kun pelaajalistalta löytyy ennätykselliset 15 pelaajaa ja kaksi maalivahtia. Varaa on siis myös tiivistää, jos pelissä tulee tiukka paikka. Näin voidaankin odottaa, sillä molempia vastaan on porotokka hävinnyt vain maalin erolla. Olisiko siis vihdoin aika ottaa pisteet kotiin? Entä kuinka monta maalia iskevät Levin pistekärjet #4 Henna Kuru ja #17 Pirkko Raittinen? Mikä on porotokan maalikappale? Mitä herkkuja kahviosta löytyy? Elämme jännittäviä aikoja, sanoi Aslak, kun poroerotukseen lähti.

Klo 12.00   SBC Levi II – SBC Levi
klo 13.30   Merikoski SBT – Santa´s United
klo 16.00   Santa´s United – SBC Levi II
klo 17.30   SBC Levi – Merikoski SBT

SBC Levin naiset toivottavat kaikki tervetulleiksi katsomaan pohjoisen parasta naissalibandyä ja kannustamaan kotijoukkue voittoon! Kahvion herkuista vastaa SBC Levin P12-joukkue.

-#14 AP