Naisten edustuksen uusi vuosi käyntiin valmentajan vaihdolla

| Aiheet: Ennakot, Naiset edustus

Naisten edustusjoukkueen kauden toiseksi viimeinen turnaus pelataan jälleen napapiirin eteläpuolella, kun joukkue matkaa lauantaina Rovaniemen Ounasrinteelle. Kaksi viimeistä, ja jopa voitokastakin turnausta, on pelattu kaukana Kempeleessä, joista raporttien sijaan tuloksena oli mahtavat kolme voittoa ja yksi tappio. Tarkemmat tilastot voi bongata Salibandyliiton tulospalvelusta.

Joukkueen uusi vuosi käynnistyy uuden mutta jo tutun, Teemu Pallarin valmennuksessa, kun kauden hyvin alkuun piiskanneen Jyrki Holopaisen matka jatkui kotisijoilleen Ouluun. Syynä valmentajapestin päättymiseen ei kuitenkaan tällä kertaa ollut naisten joukkue vaan henkilökohtaiset syyt. Joukkue haluaakin tässä yhteydessä toivottaa Jyrkille hyvää uuden vuoden alkua ja kiittää Jyrkiä hyvästä boostista ja kannustuksesta.

Itse turnaukseen lähdetään taulukon neljänneltä sijalta, kun Levillä on alla 10 pelattua ottelua ja 11 pistettä. Sarjan kärjessä on Merikoski 11 pelatulla ottelulla, joista peräti 10 voitettua, perässään SBC Levi kahdeksalla ottelulla ja 12 pisteellä II sekä HaHe yhdeksällä pelatulla ottelulla ja 11 pisteellä. Perää pitävät Santa’s United sekä SB Hurricane, joilla näillä tuloksilla kausi saattaa jatkua karsintapelien muodossa. Päivän otteluissa kohdataan sarjajumbo Santa’s United sekä kuudentena majaileva SS Kanuuna, joka on tällä hetkellä vain pisteen päässä karsinnoista. Levin mahdollisuudet nousta HaHen ja Levi II:sen edelle ovat niukat, sillä siinä missä vedonlyöntikertoimet ennakoivat Leville voittoja molemmista peleistä, myös kakkosjoukkueen ja HaHen voittokertoimet ovat korkealla. Lähtökohdat ovat kuitenkin suotuisat, sillä peleille on ilmoittautunut suotuisa määrä pelaajia; 14+2.

Uuden vanhan karhealla Teemu Pallarilla on jo kokemusta naisten joukkueen penkin takaa, kun hän valmensi joukkuetta kaudella 2021-22, jääden tuolloin pois kesken kauden. Nyt Teemu korvaa tuon ajan astumalla jälleen valmentajan saappaisiin. Edellisellä kerralla pestiin kerkesi varautumaan ja kautta suunnittelemaan mutta tällä kerralla lähtö oli hieman hätäisempi. – Olen kuitenkin seurannut joukkueen pelejä kauden mittaan ja osallistunut valmennukseenkin, niin en turhia jännitä, Pallari summaa valmistautumista. – Joukkue on kehittynyt paljon yksilötasolla Jyrkin ansiosta ja joukkue tuntuu olevan hyvällä motivaatiolla liikkeellä, Pallari jatkaa. – Pyrin jatkossakin pitämään treenit aktiivisina ja tekemisen meininki jatkuu. Ja keskimääräisestihän on mukavampaa, kun treeneissä on hauskaa, Pallari naurahtaa etsien fläppitauluaan ja manailee uusia toimimattomia tussejaan.

Naisten edustuksen pelit siis klo 10.00 Santa’s Unitedia vastaan ja klo 13.00 SS Kanuunaa vastaan Ounasrinteen hornankattilassa. Rovaniemelle kuljettaa Eskelinen sekä Onnibus. Siellä nähdään!

Sarjataulukko ja tilastot: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/396!sb2023ps/group/1

-#14 AP