Otto Haapalahti aloittaa seuran uutena junioripäällikkönä!

| Aiheet: Juniorit, Seura, Uutiset

Kaksi kautta ansiokkaasti seuran juniorivastaavana toiminut Sofia Broman siirtyi ainakin toistaiseksi sapattivapaalle kauden päätteeksi, joten seuran uutena junioripäällikkönä aloittaa miesten edustusjoukkueen pelaaja Otto Haapalahti 1.8. alkaen! Hän ottaa samalla haltuunsa myös P14-juniorijoukkueen valmennuksen ensi kaudella.

Otto valittiin kauden päätteeksi seuran vuoden miespelaajaksi ja toimi myös Sirkan sählykerhojen ohjaajana kuluneella kaudella.

Kysymys: Kerrohan kittiläläiselle salibandyväelle kuka olet, mistä tulet ja mikä olet miehiäsi?

Vastaus: Otto, 29-vuotias liikunta-alan opiskelija. Oulusta olen lähtöisin ja kohta vuoden asunut Levillä. Kova urheilu- ja kalamies!

K: Millainen lajitausta sinulla on pelaajana ja seuratoimijana?

V: Salibandy tuli mukaan B-juniorina ja junnujen jälkeen pelasin kahdeksan kautta Pohjois-Suomen 2-divisioonassa ennen kuin muutin tänne Lappiin. Lajin parissa on tullut tehtyä myös pelaajavalmentajan, juniorivalmentajan, ohjaajan sekä vähän myös toimistopuolen hommia.

K: Olet nyt vajaan vuoden verran päässyt seuraamaan SBC Levin toimintaa. Millaisena näet kittiläläisen seuratoiminnan ja oletko jo huomannut jotakin juttuja, joita haluaisit erityisesti lähteä kehittämään?

V: Kittiläläisen salibandyn ympärillä on ollut paljon positiivista pöhinää, joten ilolla olen sitä seurannut. Seuran toimintaa halutaan koko ajan kehittää mikä on tietenkin hieno asia. Näen että on tärkeää panostaa siihen, että kaikille junioripelaajille löytyy luonteva polku junioripeleistä aikuisten tasolle. Harrastajamäärät on jo nyt hyvällä mallilla, mutta olisi hienoa saada vieläkin enemmän lapsia mukaan harrastustoimintaan!

K: Lopuksi vapaa sana ja terveiset kittiläläiselle urheiluväelle?

V: Mukavaa kesää kaikille ja nähdään urheilun merkeissä!

Lämpimästi tervetuloa ”Ode” ja mahtavaa saada sinut seurassa entistä isompaan rooliin!