Naisten edustus tulevana lauantaina tulilla

| Aiheet: Ennakot, Naiset edustus

Naisten edustus tulevana lauantaina tulilla

Naisten edustusjoukkue matkaa lauantaina 18.11 napapiirin eteläpuolelle päämääränä Kempeleen Zemppi Areena ja tavoitteena neljä pistettä. Vastaan asettuvat SB Hurricane (Oulu) sekä SS Kanuuna (Lumijoki). Sarjataulukossa SB Hurricane on sijalla kuusi aivan Levin hännillä mutta siinä missä Levi on pelannut neljä ottelua saaden näistä kolme pistettä, on Hurricane tahkonut jo viisi onnistuen keräämään tililleen vain kaksi pistettä. SS Kanuuna sitä vastoin on kahdella pelatulla ja voitetulla ottelulla sarjassa kolmantena. Pientä esimakua antaa se, että SS Kanuuna on voittanut Santa’s Unitedin vain 4-1, siinä missä Levi voitti joukkueen 6-3. Toinen Kanuunan ottelu puolestaan oli 3-2 voitto Hurricanea vastaan. Voiko tästä päätellä, että tulossa on tasaisia kamppailuita, joissa ehkä vain zemppi ratkaisee? Porotokka lähtee normaalia pienemmällä rosterilla matkaan, mutta ei säästösyistä. Rasitusvammaa parantelee #28 Milla Rönn sekä #14 Ninnu Paavilainen, joka parantelee lähinnä keski-iän mukanaan tuomia sotavammoja. Pelaajia saadaan mukaan yhden minibussin verran, kun osa vaameista on lisäksi estyneitä
muista syistä. Mutta koska mukana ovat kuitenkin pistepörssistä ylimpänä löytyvät Levin nikkarit; #4 Henna Kuru (4+2), #15 Pia Lipponen (2+1) sekä #51 Milla Mäkelä (1+2), voi tuloksia odottaa hyvällä mielellä, jos ja kun joukkue pysyy ehjänä ja terveenä turnauspäivään asti.

Jos tuntuu, että Kempele on liian kaukana Kittilästä, otteluseuranta löytyy luotettavasti tulospalvelusta https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/396!sb2023ps/group/1

Lauantaina nähdään miten hurrikaani kesytetään ja onko kanuunassa kuulia!

-AP #14