Naisten edustuksen sarja-avausennakko

| Aiheet: Ennakot, Naiset edustus, Uutiset

SBC Levin naisten edustusjoukkueen kausi käyntiin kotiturnauksella lauantaina 30.9.

SBC Levi käynnistää kauden tulevana lauantaina, kun Kittilän Urheiluhallille saapuvat vieraaksi seuran Rovaniemen alajaosto SBC Levi II sekä HaHe II Haukiputaalta. Muut Pohjois-Suomen naisten 2 divisioonan joukkueet kaudella 2023-24 ovat Kainuun Ärjy (Kajaani), Merikoski SBT (Oulu), Santa’s United (Rovaniemi), SB Hurricane (Oulu) sekä SS Kanuuna (Lumijoki).

Joukkue lähtee kauteen jopa yllättävänkin hyvistä asemista edelliskauden alkuun verrattuna. Riveihin on kiinnitetty ennätykselliset 17 kenttäpelaajaa sekä kaksi maalivahtia. Paluun seuran paitaan tekevät jo lähes seuraikonin maineen saavuttanut #29 Jaana Körkkö, joka parin välivuoden jälkeen kaivoi pelitossut naftaliinista viime kauden lopulla sekä paluumuuttaja #6 Inka Jesiöjärvi, joka kävi hakemassa oppia Porvoosta. Paidan pukee ylleen myös #64 Riikka Kautto, palaten kauden mittaiselta Isokyrön matkaltaan. Lisäksi joukkue on vahvistanut rosteriaan kahdella tulokkaalla, kun #17 Pirkko Raittinen Jalasjärven Jalaksesta ja #8 Soile Määttä SS Kanuunasta liittyivät joukkueeseen. Ilman menetyksiä ei joukkue ole selvinnyt kun miinuspuolella ovat konkari Sanna Ovaska, Birgitta Kristo, Hanna Heikkilä sekä Pinja Kangosjärvi. Iida-Maria Kilpeläisen sen sijaan voi tällä kaudella bongata Levin kakkosjoukkueesta.

Valmennuksesta on alkukauden vastannut Teemu Pallari, mutta valmennukseen odotetaan muutoksia lokakuun aikana, joista uutisoidaan lähempänä ajankohtaa. 

Joukkueen uunituore kapteeni, #44 Anna Pälä, lähtee kauteen hyvillä mielin ja täynnä odotuksia: ”Hyvin saatiin porukkaa pysymään kasassa viime kaudelta, jota täydentää paluumuuttajia sekä pari uuttakin kasvoa. Sarjan taso on varmasti kova, mutta niin on luotto omaankin tekemiseen. Päätavoite on tietysti voittaa kakkosjoukkue, mutta eiköhän siinä matkalla kaadu pari muutakin vastustajaa”, Anna hymyilee pilke silmäkulmassa. Ensimmäiseen turnaukseen kotihallille kapteeni toivoo runsaasti yleisöä, koska siitä lähtee käyntiin kauden mittainen matka, jonka aikana peli yhtenäistyy varmasti entisestään. 

Varakapteeneiksi #44 Pälä saa rinnalleen #15 Pia Lipposen sekä #12 Sofia Bromanin.

Naisten edustusjoukkue kutsuu kaikki seuran jäsenet sekä kylän ihmiset kannustamaan kotijoukkue voittoon. Avausmaalikilpailun voittajan palkitsee Kittilän Neste ja väliajalla tarjoillaan kahvia, teetä ja suussa sulavia herkkuja. Tervetuloa!

klo 13.00 SBC Levi-HaHe II

klo 15.30 HaHe II-SBC Levi II

klo 18.00 SBC Levi II-SBC Levi

-#14 AP