Miesten edustukselle ei pisteitä Iistä

| Aiheet: Raportit

Miesten edustusjoukkue matkasi la 26.3.2022 Iihin, jossa pelattiin kauden viimeiset sarjapelit, kun vastaan asettui Dynamo Akatemia ja SB Hurricane Oulusta.

Dynamo Akatemia – SBC Levi 9-0 (2-0, 3-0, 4-0)

Joukkueiden syyskauden kohtaaminen päättyi Dynamo Akatemian voittoon maalein 6-4 eikä tälläkään kertaa pistetili karttunut, joten Dynamo Akatemia oli sarjakauden yhdeksästä vastustajajoukkueesta ainoa, jolta ei saatu pistettäkään.

#2 Ville Kultimalle 16 torjuntaa ja 3. erässä maaliin tulleelle #63 Harri Lintulahdelle 7 torjuntaa.

SB Hurricane – SBC Levi 5-4 (0-1, 3-2, 2-1)

Syyskaudella joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasapeliin 2-2.

SBC Levi hyppäsi ottelussa kuskin paikalle siirtyen jo 3-0 johtoon, mutta oululaiset hivuttautuivat maali maalilta tasoihin ja 3. erään lähdettiin tasatilanteessa 3-3. SB Hurricane aloitti erän vahvasti ja siirtyi parissa minuutissa 5-3 johtoon. #83 Jarmo Pantsar kavensi tilanteeksi 5-4, mutta tasoitusosumaa ei nähty hyvistä paikoista huolimatta.

#18 Juha-Pekka Koutaniemelle, #19 Matti Autioniemelle ja #37 Eetu Rantatalolle tehot 1+1 kullekin.

Maalilla #63 Lintulahdelle 16 torjuntaa.

Päivän tulokset tiesivät sitä, että miesten edustuksen pelit jatkuvat huhtikuussa karsintapeleillä myöhemmin ilmoitettavana päivämääränä ja panoksena tuolloin on sarjapaikan uusiminen 4-divarissa. Sarja pysyi jännittävän tasaisena aina viimeiselle kierrokselle asti ja SBC Levin lopullinen sijoitus on 7. tai 8. riippuen muiden joukkueiden rästipelien tuloksista.

Onnittelut SBT Torniolle sarjanoususta ja kiitos kaikille vastustajajoukkueille kuluneesta kaudesta!