LIFT-liigan pelit käynnistyvät pe 26.4. urheiluhallilla!

| Aiheet: Seura, Uutiset

Kittilän kuumimman, jännittävimmän ja taatusti intensiivisimmän paikallissarjan eli LIFT-liigan pelit käynnistyvät tulevana perjantaina 26.4. Kittilän urheiluhallilla!

Sarjaan ilmoittautui huikeat yhdeksän joukkuetta ja mestaruuspystiä lähtee tavoittelemaan Agnico Eagle, mestaruutta puolustava B2B Benders, Löylyttäjät, Pallaksen Pallo, Pellijärven Pinnistelijät, Pingviinit, SBT Sähly joukkue, Team RunGi ja VTKPA!

Heti avausiltana nähdään viime kevään finalistien kohtaaminen, kun B2B Benders ja Team RunGi ottavat mittaa toisistaan klo 21:35 alkavassa ottelussa!

Joukkueet pelaavat yksinkertaisen runkosarjan, josta kahdeksan parasta joukkuetta jatkaa puolivälieriin. Viimeiseksi jääneen joukkueen pelit päättyvät runkosarjaan. Ottelut pelataan 4v4 + maalivahdit hieman pienemmässä kaukalossa ja peliaika runkosarjassa sekä puolivälierissä on 1x25min juoksevana. Välierät, pronssiottelu ja finaali pelataan 2x15min juoksevalla peliajalla.

LIFT-liiga huipentuu perjantaina 31.5. pelattaviin välieriin ja mitalipeleihin! Sarjataulukko, tulokset ja pistepörssi löytyy sarjan omilta sivuilta: https://sbclevi.fi/seura/tapahtumat/salibandypuulaaki/

Peleihin on vapaa pääsy ja itsepalvelukahvio saattaa olla tai olla olematta auki, joten varaa kolikoita mukaan (tai Mobilepay). Sarjan pääyhteistyökumppanina jatkaa LIFT Bar Levi!

Tervetuloa katsomaan pelejä, kannustamaan kavereita ja nauttimaan paikallisesta urheiluviihteestä parhaimmillaan!