Seuramaaotteluvoitto Kittilään!

| Aiheet: Seura, Uutiset

Viime lauantaina 27.4. Sodankylässä järjestettiin kautta aikain toinen SoPa – SBC Levi SALIBANDYMAAOTTELU! Vuosi sitten keväällä Kittilässä ensimmäistä kertaa pelatun tapahtuman voiton vei SoPa ryöstäen samalla hulppean kiertopalkintopokaalin vuodeksi Sodankylään.

Tapahtumassa kaikki seurojen ikäluokat kohtaavat toisensa ja pelipäivä huipentuu edustusjoukkueiden kohtaamisiin. Yhteispisteet ratkaisevat seuramaaottelun voittajan. Mikäli yhteispisteet ovat tasan, niin maaliero ratkaisee.

Lauantain ottelupäivä eteni vielä noin puolivälin tienoilla sodankyläläisten komennossa, mutta iltapäivällä kittiläläiset lähtivät kirimään etumatkaa kiinni peli peliltä. SBC Levin P15 nosti voitollaan seurat tasapisteisiin 5-5 ennen edustusjoukkueiden kohtaamisia, mutta SoPa johti maaottelua kuitenkin paremman maalieronsa turvin (+6).

Naisten edustusjoukkueiden kohtaaminen oli vauhdikas ja tasainen aina loppuhetkille saakka. SoPa näytti jo karkaavan 3-2 voittoon, mutta SBC Levin naiset nousivat vielä aivan loppuminuuteilla rinnalle ja pisteet jakoon maalein 3-3. Ilman naisten taistelemaa tasapelipistettä miehiltä olisi vaadittu peräti kuuden maalin voittoa viimeisestä ottelusta.

Ratkaisevassa miesten edustusjoukkueiden kohtaamisessa SBC Levi karkasi jo 1-5 johtoon 2. erässä, mutta sopalaiset kirivät vielä 3. erässä tilanteeseen 4-5. Ottelun loppuhetkillä täpötäyden hallin tunnelma oli katossa, kun SoPa haki tasoitusta ilman maalivahtia. Tasapeli olisi siis riittänyt SoPalle maaotteluvoittoon, mutta SBC Levin miehet pitivät pintansa ja kiertopalkintopokaali lähti Kittilään lopulta äärimmäisen niukasti yhteispistein 7-6!

SoPa oli järjestänyt tapahtumaan hienon valoshown, sisääntulot, pelaajaesittelyt ja dj:n + kuulutukset, eli järjestelyt olivat kertakaikkisen upeat ja kaikille mukanaolleille pelaajille saatiin varmasti luotua mieleenpainuva tapahtuma.

Kiitokset hienosta tapahtumasta ja hyvistä peleistä Sodankylän Pallolle ja tervetuloa ensi kaudella Kittilään SEURAMAAOTTELUN merkeissä!

Alkuperäinen kuva: Sodankylän Pallo