Miesten edustukselle kaksi tappiota Sodankylästä

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit

Miesten edustusjoukkue pelasi kevätkauden ensimmäiset pelit Sodankylässä la 29.1.2022 ja saldoksi jäi kaksi selkeää tappiota.

SBC Levi – SoPa 3-7 (0-3, 1-3, 2-1)

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Sodankylän Pallo. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen syyskaudella päättyi tasalukemiin 4-4.

Lauantain ottelussa sodankyläläiset karkasivat jo 4-0 johtoon, ennen kuin #21 Hannu Molkojärvi kavensi kauden viidennellä osumallaan. 3. erään lähdettiin tilanteesta 6-1, eikä porotokan loppukirikään tuottanut #11 Mikko Heiskasen kahta lisämaalia enempää, joten sarjapisteet tällä kertaa SoPalle.

Maalin suulla #63 Harri Lintulahti torjui 16 kertaa.

SBT Tornio – SBC Levi 10-5 (5-2, 2-2, 3-1)

Toisessa ottelussa vastaan asettui SBT Tornio. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa SBC Levi otti kotivoiton maalein 6-2.

Päivän ensimmäisen ottelun tapaan SBC Levin pallollinen tekeminen oli heikkoa ja vastustajalla oli runsaasti tilaa pyörittää omaa pallollista peliään. Torniolaiset johtivat 1. erän jälkeen jo 5-2, ja 2. erässäkin 7-3. Porotokka viritteli loppukiriä kaventamalla tilanteeksi 7-5 3. erän alkuminuuteilla, mutta ottelu ratkesi lopullisesti helppoon pallonmenetykseen, josta vastustaja kuittasi nujertavan oloisen 8-5 johto-osuman.

#61 Jesse Mikkola laukoi kauden avausmaalinsa ylivoimalla (ottelun tehot 1+1) ja lisäksi joukkueen nuorin pelaaja, 14-vuotias #77 Kaapo Mäkimartti iski uransa ensimmäisen maalin aikuisten sarjapeleissä. #63 Harri Lintulahdelle tolppien välissä 15 torjuntaa.

Päivän tulokset jättivät paljon hampaankoloon. 17 päästettyä maalia kahdessa pelissä on liikaa, kun kauden kahdeksassa aiemmassa pelissä omiin meni vain keskimäärin neljä maalia per peli. Molempia lauantain vastustajia vastaan pelattiin tasaiset pelit syyskaudella ja pystyttiin ottamaan tärkeitä sarjapisteitä, mutta lauantain peleissä ei valitettavasti ollut mitään palaa. Rehellisyyden nimissä joukkueen rutiini- ja taitotaso ei ole vielä sellaisella tasolla, että pelejä pystyttäisiin voittamaan harjoittelematta ja joulutauon jälkeinen heikko harjoitusjakso näkyi otteissa karkealla tavalla.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/43/5534/5878/2021-2022/sarjataulukko

Seuraavat ottelut

Miesten edustusjoukkue pelaa seuraavat ottelut kotihallissaan Kittilän urheiluhallilla la 12.2.2022! Tuolloin vastaan asettuu klo 12:00 SB Hurricane Oulusta ja klo 16:00 HaHe Haukiputaalta. Tällä hetkellä ei ole vielä varmaa tietoa, että joudutaanko ottelut pelaamaan ilman yleisöä.