Lapin lohkon välierät käyntiin lauantaina kotihallissa!

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Lapin lohkon pudotuspelit ovat edenneet välierävaiheeseen! Tulevana viikonloppuna ratkaistaan finalistit, kun Porotokka saa vastaansa runkosarjan ykkösen AC Ressut Rovaniemeltä. Samaan aikaan toisessa välieräotteluparissa kohtaavat SoPa ja Santa’s United III.

Runkosarjassa AC Ressut oli kolmeen otteeseen parempi niukasti maalin erolla, mutta lauantai-iltana kotihallissa ollaan hienon haasteen edessä ja rikotaan lasikattoja, voitetaan yksinkamppailuja sekä karkoitetaan mörköjä!

Otteluun on vapaa pääsy ja P+T8-pikkujunnujen joukkueen pitämä kahvio palvelee. Kaikkien ottelun aikana kahviossa asioineiden kesken arvotaan seuratuotepalkinto! Otteluisäntänä toimii Kittilän Tilipalvelu!

Muista veikata myös kotijoukkueen avausmaalintekijää perjantaina somejulkaisuun ja voita pizzalahjakortti!

Otahan siis kaveri kainaloon ja tule nauttimaan lauantai-illan urheiluviihteestä, äläkä missaa klo 17:50 alkavaa alkushowta! Ottelun erätauolla esiintyy Voice of Finlandissakin kilpaillut, naisten edustusjoukkueemme tähtipuolustaja Pia Lipponen!

Otteluparin toinen ja ratkaiseva ottelu pelataan Rovaniemellä su 6.4. klo 17:20. Sunnuntain vieraspeliin Rovaniemelle lähdetään isolla bussilla ja mukaan mahtuu noin 30 hlöä kannustamaan! Bussi+pääsylippu 0€, lähtö klo 14:00 Kittilästä. Ilmoittautumiset sunnuntain reissuun Juha-Pekalle O4O5684264 tai laita yv

Välierissä pelataan kaksi ottelua ja yhteispisteet ratkaisevat jatkoonmenijän. Mikäli pisteet ovat kahden ottelun jälkeen tasan, niin pelataan 15min jatkoerä, jonka jälkeen tarvittaessa viiden laukojan RL-kisa. Ottelut pelataan tehokkaalla peliajalla.