Miesten edustusjoukkueen Suomen Cup-taival päättyi 1. kierrokselle

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit

Miesten edustusjoukkueen Suomen Cup-pelit päättyivät 1. kierroksella lauantaina 29.8.2020 Torniossa yhden jatkoaikavoiton ja kahden tappion myötä.

SBC Levi – SC Muden Saha 7-6 ja. (2-1, 2-2, 2-3, 1-0)

Tasainen matsi alkavalla kaudella niin ikään 4. divaria pelaavaa joukkuetta vastaan. Pienten käynnistymisvaikeuksien jälkeen ”trilleri” kääntyi lopulta porotokan eduksi #10 Riku Nikulan jatkoaikamaalilla.

#18 Juha-Pekka Koutaniemi 3+1 ja #63 Harri Lintulahti 23 torjuntaa.

Total – SBC Levi 9-3 (0-1, 4-0, 5-2)

1. erässä pystyttiin vahvalla pelillä haastamaan ja kenties hieman yllättämäänkin lohkon ennakkosuosikki, mutta 2. ja 3. erässä oululainen Total (3. div) osoitti sarjatasojen välisen eron ja löi taululle selkeät lukemat.

#28 Perttu Pumpanen 1+1 ja #35 Tuomas Sieppi 22 torjuntaa.

SBC Levi – SBT Tornio 3-8 (2-2, 0-3, 1-3)

Päivän kolmanteen taistoon lähdettiin haastavista asetelmista, sillä pienten loukkaantumisten vuoksi rosterissa oli enää kaksi kaksi kentällistä pelikykyisiä miehiä. 1. erässä pysyteltiin vielä jotenkuten mukana, mutta pelin edetessä jalka yksinkertaisesti loppui, jouduttiin rikkomaan paljon ja lopputuloksena selkeä voitto samassa sarjassa alkavalla kaudella pelaaville torniolaisille.

#18 Juha-Pekka Koutaniemi 1+0 ja #63 Harri Lintulahti 25 torjuntaa.

Päivän tehomiehenä kunnostautui #18 Juha-Pekka Koutaniemi (4+1), joka ketjukavereidensa #28 Perttu Pumpasen (2+1) ja #37 Eetu Rantatalon (1+3) kanssa muodosti porotokan tehokkaimman hyökkäyskolmikon.

”Meillä oli vaikeuksia sopeutua ison kentän pelaamiseen tauon jäljiltä, kun ollaan viime viikot jouduttu harjoittelemaan pienessä koulun salissa. Liike pitää olla parempaa ja pitää pystyä ennakoimaan peliä paremmin.

Myös etäisyyksien hahmottamisessa meillä oli haasteita, mutta siitä huolimatta saatiin hyvät pelit laadukkaita vastustajia vastaan sekä tärkeää tietoa siitä missä tällä hetkellä mennään joukkueen kanssa.

Lisäksi meidän uusilta pelaajilta saatiin vahvoja näyttöjä, joten hyvillä mielin voidaan olla, vaikka pelit Suomen Cupissa päättyivätkin. Nyt käännetään katseet jo kuukauden päästä alkaviin sarjapeleihin”, kommentoi valmentaja Petri Palovaara.

Tulokset ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/4/6942/5657

Kiitokset kaikille joukkueille peleistä ja onnea Totalille sekä SBT Torniolle 2. kierroksen koitoksiin!

Seuraavat ottelut

Miesten edustusjoukkueen osalta pelit jatkuvat su 27.9.2020 Torniossa, kun 4.div-sarjakausi käynnistyy! Tuolloin vastaan asettuu kaksi oululaista joukkuetta, klo 13:00 SB Hurricane ja klo 16:00 Dynamo Akatemia.