Miesten edustukselle kaksi voittoa Oulusta!

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit

Miesten edustusjoukkue haki kaksi arvokasta voittoa la 15.2.2020 Oulun Nallisportista ja jatkaa sarjan kakkossijalla.

SBC Levi – SB Hurricane II 13-2 (6-0, 5-2, 2-0)

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui SB Hurricane II Oulusta, joka vajaamiehisenä tallautui porotokan jalkoihin pahemman kerran. Ottelu ratkesi jo 1. erän ilotulitukseen, kun hyvin otteluun valmistautuneet kittiläläiset löivät taululle tennislukemat 6-0.

Tämän jälkeen suurin maalinälkä tuntui olevan jo tyydytetty ja ottelun kaksi jälkimmäistä erää pelailtiin hieman matalammalla intensiteetillä loppusummeria odotellen. Erikoisuuksina mainittakoon kuitenkin korkealla mailalla tehty ilmaveivimaali sekä #37 Eetu Rantatalon saama 2+10min rangaistus voimasanan käytöstä (epäurheilijamainen käytös). Loppulukemat tällä kertaa ansaitusti 13-2 SBC Levin eduksi.

Maali-iloittelua johtivat etenkin #25 Juho Wesslin (3+3) sekä #37 Eetu Rantatalo (3+0), jolle hattutemppu oli uran ensimmäinen. Tolppien välissä #63 Harri Lintulahdelle 16 torjuntaa.

SBT IV – SBC Levi 5-7 (1-2, 1-2, 3-3)

Seuraavaan otteluun vastus koveni huomattavasti ja etukäteen joukkueelle painotettiin sarjan piste- ja maalipörssiä johtavan SBT IV-hyökkääjän Samuli Lindqvistin vaarallisuutta.

Porotokka sai otteluun jälleen hyvän alun siirtyen 2-0 johtoon 1. erän alkuminuuteilla kapteeni #19 Matti Autioniemen ja #10 Riku Nikulan osumilla. SBT IV nousi 2. erässä tasoihin, mutta ottelun puolivälin tienoilla minuutin sisään syntyneet 3-2- (Riku Nikula) ja 4-2-osumat (Pyry Wäli) käänsivät ottelun lopullisesti kittiläläisten eduksi.

Viimeisten viiden minuutin aikana nähtiin vielä viisi osumaa. #37 Eetu Rantatalo iski vapauttavan 5-3 osuman ajassa 40:14 heti aikalisän jälkeen ja #25 Juho Wesslin veivasi ajassa 43:32 upealla rangaistuslaukausmaalilla SBC Levin jo 7-3 johtoon. SBT IV kavensi ilman maalivahtia vielä kahteen otteeseen ottelun viimeisen minuutin aikana. Sarjapisteet lähtivät kuitenkin Kittilään maalein 7-5.

Maalin suulla Kristian Karhulalle 17 torjuntaa ja #10 Riku Nikulalle tehot 2+0.

Joukkue palkitsi keskuudestaan parhaana pelaajana #25 Juho Wesslinin, joka iski päivän kokonaistehoiksi 4+4 ja teki hartiavoimin töitä molempiin suuntiin.

”Lauantaina meiltä nähtiin kauden parastempoista pallollista peliä ja myös tehokasta viimeistelyä. Jälkimmäisessä ottelussa oli hankaliakin jaksoja, mutta pystyttiin rauhoittamaan oma tekeminen, kokoamaan viisikkopeli uudestaan ja sen myötä ratkaisemaan matsi meille. Useista poissaoloista huolimatta joukkueelta nähtiin kaksi ryhdikästä esitystä, joista pelaajat nauttivat”, summaa valmentaja Petri Palovaara.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/5940

Historianlehtien havinaa

Lauantain peleissä tehot 0+3 summannut #83 Jarmo Pantsar ohitti #22 Antti Vuollon nousten viidenneksi kautta aikain-pistepörssissä: https://sbclevi.fi/miehet/miehet-edustus/tilastot/kautta-aikain/

Pantsarin tilastot jo 19 kautta kestäneeltä uralta ovat komeaa luettavaa: 290 ottelua ja 50+118 = 168 tehopistettä, kaikki SBC Levin paidassa. Hyvä Pate!

Seuraavat ottelut

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat la 29.2.2020 Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä klo 12:00 vs KäKi ja klo 14:00 vs OPUS!

-TS #66