Naisten edustuksella kotipeli lauantaina 2.11

| Aiheet: Ennakot, Naiset edustus

Naisten edustusjoukkue pelaa lauantaina 2.11. Kittilän urheiluhallilla kotipelin lähes paikallisvastustaja LaVea (Sodankylä) vastaan, ottelu vihelletään käyntiin klo 15.

Peli on molemmille joukkueille kauden neljäs. SBC Levi on kerännyt aiemmista peleistä kaksi sarjapistettä kahden tasapelin ansioista. LaVe puolestaan on saanut tililleen kauden peleistä tähän mennessä yhden tasapeli pisteen. Joukkueet tulevatkin taistelemaan melko varmuudella kauden aikana samoista sijoituksista sarjataulukossa.

Joukkueet ovat kohdanneet sarjapeleissä aiemminkin molempien joukkueiden pelatessa 3-divisioona muutama kausi takaperin, tuolloin voitot nappasi SBC Levi. Joukkueet ovat kohdanneet useasti myös harjoituspelien merkeissä, ja niissä yleensä on painittu melko tasaisissa merkeissä. Tämän kauden alla pelatut harjoituspelit voitti LaVe. LaVen joukkue koostuu pääosin nuorista pelaajista, ja tällä kaudella LaVen penkin takana onkin nähty myös entinen nuorten maajoukkuevalmentaja Harry Virtanen.

Tule siis hallille lauantaina kannustamaan naiset voittoon!

Otteluun on vapaa pääsy ja kahvio palvelee ottelun ajan!

Ottelun tulosseuranta: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-lave/8339/5875

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-divisioona-pohjois-suomi-lohko-8/5875

Kuva: Hylsy Productions