Naiset II:n kolmen pisteen viikonloppu

| Aiheet: Naiset II, Raportit

SBC Levi naiset II aloitti sarjapelit 12.10 Sodankylässä. Kaudella 19-20 kakkosnaiset pelaavat kolmosdivaria. Sodankylässä vastaan saatiin paikallinen SoPa sekä viime kaudella 2. divarissa pelannut Santa’s United II Rovaniemeltä.

Santa’s United II – SBC Levi II 2-2 (0-0, 1-1, 1-1)

Otteluun lähdettiin odottavin tunnelmin, olihan Santa’sia vastaan käyty samalla viikolla harjoitusottelu tasaväkisissä tunnelmissa. Ensimmäinen erä pysyikin nollalukemissa. Avausmaali syntyi toisessa erässä ajassa 16:23, kun #8 Johanna-Maria Kuusela pääsi tälläämään #3 Eeva-Maria Tornbergin syötöstä. Santa’s United II pääsi kuitenkin kaventamaan muutamaa minuuttia myöhemmin.

Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista. Naarasporotokka pääsi 2-1 johtoon vapaalaukauksen seurauksena #19 Elina Vähätuvan vedosta. Syöttäjänä #21 Marjo Luokkanen. Santa’s United II pääsi kuitenkin hyökkäämään kerta toisensa jälkeen, ja kavensi harmillisesti pelin viime minuuteilla.

SBC Levi II:n maalivahdille #14 Sonja Äikkäälle kertyi pelin aikana hienot 14 torjuntaa.

SBC Levi II – SoPa 3-2 (0-2, 0-0, 3-0)

SBC Levi II lähti otteluun kolmen kentällisen voimin, kun taas SoPa:n vaihtopenkillä oli avaraa. Otteluun lähdettiinkin voimakkaasti ylhäältä karvaten. Peli pysyi enimmäkseen SBC Levi II:n hallinnassa, mutta ensimmäisen erän maalit kuittasi kuitenkin vastustaja. Ottelun ensimmäinen maali pääsi yllättämään koko naarasporotokan, kun puolesta kentästä vedetty roikku tippuikin suoraan yläkulmaan. SBC Levi II:n naiset eivät kuitenkaan kahden maalin tappiosta lannistuneet, vaan jatkoivat hienosti taistelua.

Toinen erä tarjoili paljon maalipaikkoja molemmin puolin, muttä näistä ei muuta kehkeytynyt. Kolmanteen erään lähdettiin täynnä virtaa ja voitontahtoa, joka palkittiin. SBC Levi II:n maalit iskivät #11 Essi Kosunen, #18 Katriina Valta sekä #8 Johanna-Maria Kuusela. Syöttöpisteet korjasivat #18 Katriina Valta ja #17 Tiina-Maija Pekkala.

Sarjapelit olivat ensimmäiset tällä kokoonpanolla, sillä joukkueen pelaajista suurin osa on uusia. Joukkueessa vallitsee kuitenkin jo hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja kaverin kannustaminen. 3 pistettä kotiintuomisina takasi iloisen paluumatkan Rovaniemelle. Vielä on kuitenkin tekemistä, joten harjoituksia jatketaan ahkersti!

Seuraavan kerran tositoimiin kakkosnaiset pääsevät 27.10 Torniossa. Klo 14 vastaan asettii HaHe II Haukiputaalta. Toinen peli käydään klo 16 SBT Marttia vastaan, jonka kanssa on käyty tiukkoja kamppailua viime kaudellakin.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-pohjois-suomi-lohko-07/5976

– EV #19