Miesten ja naisten edustusjoukkueet aloittavat kautensa

| Aiheet: Ennakot, Miehet edustus, Naiset edustus

Miesten ja naisten edustusjoukkueitten sarjakausi käynnistyy kotipeleillä la 5.10 Kittilän urheiluhallilla!

Perinpohjin uudistunut miesten edustusjoukkue lähtee uuteen kauteen Pohjois-Suomen 5. divarissa selkeästi aiempaa laajemmalla pelaajaringillä, sillä joukkueen kokonaisvahvuus on 24 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia.

Parilla edelliskaudella joukkueen kokoonpano on ollut liian kapea, joten nykyisen joukkueen kokoaminen käynnistyi jo viime maaliskuussa heti viimeisten sarjapelien jälkeen. Pelaajista kaksi on Äkäslompolosta, kolme pelaajaa opiskelee tai työskentelee Rovaniemellä ja loput 22 pelaajaa ovat kittiläläisiä, joten sarjakauteen lähdetään niin sanotusti ”oman kylän pojilla”.

Joukkuetta valmentavat Petri Palovaara ja Hannu Molkojärvi.

Naisten edustusjoukkue lähtee kolmanteen 2. divarikauteensa tutuilla opeilla Juho Wesslinin jatkaessa joukkueen vastuuvalmentajana. Vaihtuvuus joukkueessa on ollut vähäistä ja joukkueen pelaajarunko on säilynyt muutamaa poikkeusta lukuunottamatta muuttumattomana viime kauden jälkeen.

Naisten joukkue on alkavalla kaudella uudenlaisen pelillisen haasteen edessä, sillä naisten 2. divarissa siirrytään 3x15min tehokkaaseen peliaikaan. Lisäksi joukkue pelaa osan peleistään yksittäisinä otteluina turnausmuotoisten pelien sijaan.

Päivän otteluohjelma

11:00 M5D Miehet edustus – Santa’s United III
12:00 N2D Naiset edustus – Santa’s United
13:30 M5D Santa’s United III – KäKi
14:30 N2D Santa’s United – SBT Tornio
16:00 M5D KäKi – SBT Tornio
17:00 N2D SBT Tornio – LaVe
18:30 M5D Miehet Edustus – SBT Tornio

M5D-tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/5940

N2D-tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-divisioona-pohjois-suomi-lohko-8/5875

Otteluiden parhaat pelaajat palkitsee Neste Kittilä.

Vapaa pääsy ja kahvio avoinna!