Miesten edustukselle täydet neljä pistettä Rovaniemeltä!

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit

Miesten edustusjoukkueen kauden kolmas ja neljäs ottelu toivat kaksi komeaa voittoa su 20.10.2019 pelatuista sarjapeleistä Rovaniemeltä.

KäKi – SBC Levi 1-5 (1-2, 0-2, 0-1)

Päivän ensimmäisessä ottelussa kohdattiin vanha tuttu Enontekiön KäKi, jonka terävä vastaiskupelaaminen on tuottanut moneen kertaan harmaita hiuksia kittiläläisille.

Tällä kertaa enontekiöläisille ei annettu kuitenkaan yllätysmahdollisuutta, sillä SBC Levi hallitsi pelitapahtumia lähes täydet 45min. Tasaisesti kolmella kentällisellä jyskyttänyt porotokka ei antanut KäKin 1-0-avausmaalin horjuttaa, vaan tykitti ottelun loput viisi maalia. Loppulukemat 1-5 olisivat voineet olla jopa paljon rumemmat ilman KäKi-veskarin erinomaisia torjuntoja, joita kertyi yhteensä peräti 31 kappaletta.

SBC Levin 1-1-tasoitusmaalin laukoi paluun pelikentille useamman vuoden tauon jälkeen tehnyt #25 Juho Wesslin, joka nykyään työskentelee myös seuran junioripäällikkönä.

Onnistumisia saatiin muutenkin laajalla rintamalla, sillä SBC Levin jokaisen maalin teki eri pelaaja ja maalin suulla #63 Harri Lintulahti koppasi 13 torjuntaa.

SBC Levi – SB Hurricane II 7-2 (1-1, 2-1, 4-0)

Toisessa matsissa vastaan asettui kokonaan uusi tuttavuus, SB Hurricane II Oulusta. Kaksi ensimmäistä erää maaleja iskettiin vuorotahtiin ja vaikka SBC Levi oli jonkin verran enemmän pallossa, niin hyökkäyspään pelaamisessa oli huolimattomuutta.

3. erässä SBC Levin materiaalin leveys alkoi näkyä vastustajan selvästi väsähtäessä ja porotokka onnistuikin maalinteossa neljään otteeseen. Ottelun viimeisen maalin laukoi #37 Eetu Rantatalo, joka 3. erän loppuhetkillä karkasi alivoimalla puolittaiseen läpiajoon ja pyssytti pallon takaylänurkkaan.

Ensimmäisen ottelun tapaan kaikille Levi-maaleille löytyi eri tekijä ja 16-vuotias #43 Pyry Wäli tykitti uran avausmaalinsa aikuisten sarjoissa 2. erän puolivälissä. Maalin suulla #32 Kristian Karhula urakoi kauden toisen voittonsa 13 torjunnan myötä.

Päivän parhaana pelaajana joukkue palkitsi keskuudestaan tulokaskauttaan pelaavan 18-vuotiaan #22 Eelis Kurkkion, joka summautti kahteen otteluun tehot 2+2 ja siirtyi samalla joukkueen sisäisen maali- ja pistepörssin kärkipaikalle.

”Teimme hyvät valmistautumiset ja olimme heti ensiminuuteilta alkaen valmiita peleihin. Mielestäni vastustajilla ei ollut tällä kertaa kovinkaan paljoa saumoja, vaikka molemmat pelit olivatkin pitkään näennäisesti tasaisia. Meidän pallollinen peli oli kauttaaltaan hyvää ja aika teki tehtävänsä, kun jaksoimme tehdä kärsivällisesti töitä. Onnistumisia tuli lopulta laajalla rintamalla”, kommentoi joukkueen valmentaja Petri Palovaara.

Tilastot ja sarjataulukko: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/5940

Miesten edustusjoukkue nähdään seuraavan kerran kaukalossa la 9.11.2019, jolloin joukkue matkustaa Tornioon! Vastaan asettuu klo 13:00 SBT Suola II ja lohkon kärkiottelussa klo 16:00 AC Susikädet.

-TS