Viikonloppu täynnä sinistä salibandya!

| Aiheet: Uutiset

Alkava viikonloppu on täynnä SBC Levi-merkkistä salibandya ympäri Lapin maakuntaa!

La 19.11.2016 käynnistyy heti Rajan Pallon ja SBC Levin järjestämällä Rajavartiolaitoksen SM-salibandyturnauksella Kittilän urheiluhallilla. Ottelut käynnistyvät klo 10:00. Turnausjärjestelyistä vastaa SBC Levin Miehet II ja tapahtumaan on vapaa pääsy + kahvio palvelee. Lue lisää turnauksesta täältä: https://sbclevi.fi/2016/11/rajavartiolaitoksen-sm-salibandyturnaus-2016/

Lauantaina miesten edustus matkustaa Ouluun kauden toisen tuplapeliviikonlopun merkeissä saalistamaan kauden avauspisteitään 2.divarissa. Joukkue kohtaa oululaisen UIFKin klo 15:00 Oulun Kastellissa. Miesten edustuksen otteluennakot viikonlopulle on luettavissa täällä: https://sbclevi.fi/2016/11/ennakko-m1-tuplaviikonloppu-19-20-11-2016/

Sunnuntai 20.11.2016 starttaa poikkeuksellisen otteluaikataulun myötä, kun miesten edustus kohtaa oulunsalolaisen SBT Suolan Oulun Kastellissa jo klo 09:30! Oulun Eedenissä yöpyvä edustusjoukkue on kovan haasteen edessä heti varhain aamusta, sillä SBT Suola löylytti edellisessä ottelussaan juuri UIFKin maalein 16-3.

Miehet II matkustaa sunnuntaina puolestaan Kemiin. Tervahallilla pelattavissa 5.divaripeleissä vastaan asettuu klo 14:00 Santa’s United IV ja klo 16:00 isäntäjoukkue Sastamolo Kings II!

Vilkkaan salibandyviikonlopun huipentaa sunnuntaina vihdoin käynnistyvä junioreiden Lapin Mestaruussarja! LMS on uusi aluesarja lappilaisille salibandyjuniorijoukkueille, jonka Suomen Salibandyliitto, SBC Levi ja Santa’s United ovat yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet. Kauden avausturnaus pelataan Rovaniemellä ja SBC Levin junioreista turnaukseen osallistuu yhteensä kuusi joukkuetta, kun E-pojat, F-pojat sekä G-pojat osallistuvat kukin kahdella joukkueella päivän peleihin.

Jos liikut siis Kittilä-Oulu-Kemi-Rovaniemi-alueella viikonlopun aikana, niin tulehan katsomaan vauhdikasta salibandya ja kannustamaan sinipaidat voittoihin!

19112016-uifk