Alakoulujen mestaruudet ratkottu

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin, Kittilän kunnan ja kunnan alakoulujen yhdessä toteuttama koulujen välinen salibandymestaruusturnaus pelattiin tänään keskiviikkona 18.05.2016 Kittilän urheiluhallilla.

Yleisöä ja meteliä katsomossa riitti yllin kyllin, kun koululaiset kannustivat innokkaasti omien luokkiensa joukkueita. Turnaukseen osallistui yhteensä 12 joukkuetta; 4 kussakin sarjassa (1-2.lk, 3-4.lk ja 5-6.lk).

Vauhdikkaan pelipäivän päätteeksi mestaruutta juhlivat Sirkan koulun 1-2.lk, Lukkarin koulun 3-4.lk Sininen joukkue ja Lukkarin koulun 5-6.lk Punainen joukkue. Mestarijoukkueet palkittiin komealla kiertopalkintopokaalilla jokaisessa sarjassa. Lisäksi kaikki turnaukseen osallistuneet pelaajat saivat kunnan liikuntasihteeriltä Kari Kaakkuriniemeltä kunniakirjan.

Tulospalvelu: http://bit.ly/koulun-salibandyturnaus-kevat-2016

Seuraavat koulujen väliset salibandyturnaukset pelataan syksyllä 2016! Kiitokset kaikille osallistujille sekä järjestelyihin osallistuneille. #rakkaudestalajiin

18052016