Raportti: N1+N2 Kuusamon turnaus 10.01.2016

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin naisten joukkueille yhteensä kolme sarjapistettä 3.divaripeleistä Kuusamosta sunnuntaina 10.01.2016! Kauden viidennen seuraderbyn vei nimiinsä SBC Levi II niukasti lukemin 2-1. Voitot joukkueiden välillä nyt 4-1 eli kakkonen on ottanut pienen niskalenkin keskinäisissä peleissä.

Päivän toisessa pelissään naisten ykkönen hävisi tiukan taistelun jälkeen sarjakärki-Santa’s United II:lle 2-5. Naisten ykkösen maalin suulla turnauksessa debytoi aiemmissa peleissä kentällä esiintynyt Riikka Aikio.

Naisten kakkonen taisteli päivän toisesta ottelustaan 5-5-tasapelin kuusamolaista PaKaa vastaan. Tapahtumarikas tasuri jätti hyvän maun suuhun, sillä sinipaidat pystyivät tasoittamaan pelin ottelun viimeisellä minuutilla pelatessaan alivoimalla. #17 Tiina Pekkala iski ottelussa tehot 3+1.

Tulokset

PaKa – SBC Levi II 5-5
SBC Levi II – SBC Levi 2-1
SBC Levi – Santa’s United II 2-5

Naisten joukkueitten sarjapelit jatkuvat la 06.02.2016 kotiturnauksella Kittilässä! Naisten pelien lomassa pelataan myös miesten 5.divaripelejä, joten salibandyn täyteinen päivä tulossa. Sitä ennen naiset pelaavat kuitenkin vielä Tunturi-Cup-aluesarjaa su 24.01.2016 Sodankylässä.