Minna Mäkimartista seuran uusi puheenjohtaja!

| Aiheet: Seura, Uutiset

Seuran kevätkokous on valinnut SBC Levi ry:n uudeksi puheenjohtajaksi kittiläläisen Minna Mäkimartin! Edellinen puheenjohtaja Johanna Kuusela siirtyy omasta toiveestaan työkiireisiin vedoten johtokunnan rivijäseneksi.

Kokouksessa myönnettiin myös ero erovuorossa olleille Satu Karjalalle ja Harri Lintulahdelle. Uutena jäsenenä johtokuntaan liittyi lisäksi Jaana Körkkö. Seuran uuden johtokunnan järjestäytymiskokous pidetään ensi viikolla.

Seuran uusi puheenjohtaja Minna tulee todellisesta salibandyperheestä, sillä perheestä löytyy peräti neljä aktiivisesti seuran toiminnassa mukanaolevaa henkilöä. Lapset Kaapo 16v, Miska 14v ja Kerttu 13v pelaavat itse sekä toimivat myös apuvalmentajina pienempien junioreiden joukkueissa. Lisäksi Minna on toiminut aiemmin joukkueenjohtajan sekä rahastonhoitajan rooleissa.

Kysymys: Hei Minna ja onnittelut seuran uudelle puheenjohtajalle! Kerro alkuun hieman itsestäsi?

Vastaus: Kiitos! Olen siis Mäkimartin Minna, ”pari” vuotta sitten neljänkymmenen ikävuoden ylittänyt kittiläläinen. Toimin yläkoulussa äidinkielen opettajana sekä apulaisrehtorina. Lajia en ole itse harrastanut koskaan, mutta perheemme junioreiden kautta laji on varsin tuttu.

K: Millä mielin otat puheenjohtajuuden vastaan?

V: Avoimin mielin. Tämä on uusi aluevaltaus itselleni, joten luonnollisesti myös hieman jännittynein mielin.

K: Olet seurannut SBC Levin toimintaa useamman vuoden juniorivanhemman roolista. Millaisena näet seuran toiminnan?

V: Esikoinen on aloittanut salibandyn harrastamisen jo vuonna 2013, kun on ollut eskarilainen. Ja siitä sitten kaksi seuraavaa junioria on seurannut isoveljen jalanjälkiä, joten kolmen juniorin kautta seura on tullut tutuksi. Seuran toiminta on kehittynyt paljon näiden vuosien aikana, mutta erityisesti olen aina saanut kiittää mielettömän hyvää valmennusta, johon seurassa on panostettu. Olen ollut parina vuotena myös joukkueenjohtajan roolissa ja huomasin, että seuralta on saanut aina tukea ja hyvän opastuksen rooliin kuin rooliin. Ketään ei koskaan ole jätetty yksin!

K: Entä onko mielessäsi jo jotain kehityskohteita mihin haluaisit tarttua?

V: Ihan vielä en ole kehityskohteita ehtinyt miettiä, mutta yleisesti varmaan ainakin tulemme kehittämään toimintaa niin, että jokainen seuran jäsen kokee edelleen olevansa tärkeä osa SBC Leviä ja että seuratoimijoilla on yhä parempi ympäristö tehdä tärkeää työtä junioreiden ja aikuispelaajien kanssa.

K: Lopuksi vielä terveiset seuran jäsenille sekä some-seuraajille?

V: Ensinnäkin kaikille seuran pelaajille toivotan oikein rentouttavaa kesää; jokainen on lomansa ansainnut ansiokkaan salibandykauden jälkeen. Syksyllä sitten vihelletään taas pilliin ja aloitetaan reippain mielin uusi kausi. Kaikille seuraajille -ja jäsenille- sanoisin, että hihasta saa vetäistä, ja juttusille saa tulla; ideoita ja kritiikkiä saa aina tulla antamaan ja ajatuksia vaihtamaan.

Kiitos Minna haastattelusta ja menestystä puheenjohtajan työhösi! Seuraväki odottelee varmasti innolla mitä uutta uusi puheenjohtaja tuo mukanaan.

Seuran johtokunta 2023-2024:

Minna Mäkimartti (puheenjohtaja), Johanna Kuusela, Johanna Paadar, Juha Autioniemi (taloudenhoitaja), Jaakko Sattanen, Jaana Körkkö, Juha-Pekka Koutaniemi ja Tiina Pasma. Johtokunnan ulkopuolisina toimijoina jatkavat työntekijät Tuomas Similä (toiminnanjohtaja) ja Sofia Broman (junioripäällikkö).

Puheenjohtajan yhteystiedot:

Minna Mäkimartti
044 554 3895
minna.makimartti(a)sbclevi.fi