Petri Palovaara palaa miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi!

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Viimeksi koronakaudella 2020-2021 miesten edustusta valmentanut Petri Palovaara palaa joukkueen penkin taakse. ”Peten” apuvalmentajina alkavalla kaudella 2023-2024 toimivat Hannu Molkojärvi ja Teemu Tuhkanen.

K: Terve Petri! Millä mielin palaat miesten vastuuvalmentajaksi?

PP: Hieno olla takaisin! Joen pitää virrata. Koetetaan saadaan yhdessä hyvä tekemisen meininki joukkueeseen.

K: Nyt kun olet pari vuotta ollut sivussa valmennushommista, niin miltä kittiläläisen salibandyn tila näyttää?

PP: Kittiläläisen salibandyn tila on edelleen kehittyvä ja meininki katsomosta käsin oin näyttänyt hyvältä.

K: Ja loppuun terveiset kannattajille?

PP: Tulkaahan hallille katsomaan pelejä! Uskon että äijät haluaa pelaa sen verran vauhdikasta peliä, että viihdytään niin kentällä kuin katsomossakin!

K: Millä mielin valmentajavaihdoksen suhteen olet väistyvä vastuuvalmentaja Tuomas Similä?

TS: Koen että tämä oma kahden kauden valmennusrupeama miesten joukkueen kanssa oli juuri sopivan mittainen ja että sain vietyä hommaa taas askeleen tai parinkin verran eteenpäin. On pelkästään hyvä asia, että joukkueen valmennukseen tulee nyt uusia tuulia ja etenkin rutkasti lisää kokemusta. Petri on erittäin ammattitaitoinen ja kokenut valmentaja, joten hyvillä mielin ja luottavaisena ojennan soihdun hänelle eteenpäin ja siirryn itse muihin tehtäviin.

Miesten edustusjoukkue aloittaa harjoittelun ensi kautta ajatellen maanantaina 15.5.! Kokoonnumme tuolloin palaverin merkeissä klo 18:15 Kittilän urheiluhallilla, joten jos pelihommat kiinnostaa, niin laitahan viestiä tai ilmesty paikalle ja tule näyttämään osaamistasi! Ulko- ja sisäkamppeet mukaan.