Naisten edustukselle tappio ja luovutusvoitto Rovaniemeltä

| Aiheet: Naiset edustus, Raportit, Uutiset

Lauantaina 28.1. naisten edustus matkasi Rovaniemelle kohtaamaan Haukiputaan Heiton kakkosjoukkueen. Otteluohjelmassa oli myös kohtaaminen oululaisen SSRA IV:n kanssa, mutta heidän pelaajapulansa vuoksi ottelusta kirjattiin 5-0 luovutusvoitto SBC Leville. Poikkeuksellisesti naisilla oli siis harvinainen yhden ottelun päivä.

HaHe II – SBC Levi 6-4 (1-1, 3-1, 2-2)

Päivän ainoaan otteluun Levi lähti vajaalla kahdella kentällisellä. Hieman uinuva joukkue koetti saada tsempin päälle ennen ottelua, kun jaossa oli jälleen tärkeitä pisteitä sarjassa säilymisen kannalta.

Ottelu alkaakin Levin avausmaalilla, kun #26 Ria Suutari tällää yksilösuorituksella naiset 0-1 johtoon. Paria minuuttia myöhemmin HaHe tulee kuitenkin tasoihin Levipuolustukseen aukeavan paikan myötä. Toisessa erässä Leviläisillä on kova yritys maalinteossa, mutta onnistumisia ei synny. Virheiden seurauksena HaHelaisille aukeaa avopaikkoja, ja he pääsevätkin rokottamaan Levin naisia jopa kolmella osumalla. Levi ei onnistu kaventamaan ylivoimalla, mutta juuri ennen erän loppua #26 Suutari iskee jälleen, tällä kertaa #88 Biki Kriston syötöstä. Erätauolle lähdetään lukemissa 4-2.

Kolmannen erän alkuun #17 Ida-Maria ”Kille” Kilpeläinen tuo Levin jo maalin päähän #4 Henna Kurun kerryttäessä taas tiliään syöttöpisteen verran. Into loppuu kuitenkin lyhyeen, kun HaHe karkaa heti aloituksesta maalintekoon ja 5-3 johtoon. Ajassa 35:20 #88 Kristo lähtee istumaan kaksiminuuttista, mutta Leviläiset kykkivät alivoiman onnistuneesti. Jo seuraavassa vaihdossaan #88 Kristo puolestaan rokottaa vastustajaa 5-4 kavennusmaalilla, ei syöttäjää. Levi ottaa aikalisän, mutta tsemppiä tai jalkaa ei loppukiriin enää löydy. Levi on tänään hieman uninen ja tahdoton, ja vastustaja rokottaa toistuvista merkkausvirheistä tehokkaasti. Loppulukemiksi HaHe iskee erän päätteeksi 6-4.

Maalivahtien torjunnat: HaHe II 23/27 (8+9+6), #2 Iida Poikela 17/23 (3+5+9)

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/24/9434/10237/2022-2023/sarjataulukko

Seuraavat ottelut

Levin naiset pääsevät jälleen etelän reissulle, kun lauantaina 11.2. matkataan runkosarjan toiseksi viimeiseen turnaukseen Kempeleen Kempelehallille! Vastaan asettuvat sarjan 1. ja 3. sijaa pitävät HaHe III (18:30) ja Kainuun Ärjy (14:00).

-AS #35