TUNTURIDERBY Kittilän urheiluhallilla pe 25.11. klo 19:00!

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Huomenna perjantaina 25.11. klo 19:00 pelataan kauden ensimmäinen TUNTURIDERBY Kittilän urheiluhallilla!

Sarjataulukossa tasapisteissä olevat SBC Levi ja Ylläksen Nousu ottavat mittaa toisistaan Salibandyliiton alaisissa sarjapeleissä ensimmäistä kertaa yli 10 vuoteen! Joukkueet ovat kohdanneet toisensa edellisen kerran kaudella 2010-2011, jonka jälkeen Ylläksen Nousun salibandytoiminta jäi tauolle useammaksi vuodeksi. ”Nousun” paluun myötä kilpasarjoihin saadaan myös yksi lappilainen joukkue lisää mukaan Pohjois-Suomen salibandykartalle!

Kotiottelupainotteisen alkukauden sarjaohjelman vuoksi miesten edustusjoukkue pelaa perjantaina kauden viimeisen kotiottelunsa. Loppukausi reissataankin sarjapelien merkeissä Sodankylä-Oulu-akselilla, joten huomenna kannattaa saapua hallille!

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/43/9477/10359/2022-2023/sarjataulukko

Vapaa pääsy ja kahvio on avoinna. P14-joukkueen pitämässä kahviossa on myös herkkukassiarvonta.

Nähdään hallilla!