Miesten edustukselle kaksi tappiota kotiavauksesta

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit

Miesten edustusjoukkue avasi 4-divarikautensa kotiotteluilla Kittilän urheiluhallilla la 8.10.2022! Tiukoista väännöistä huolimatta pistetili ei vielä auennut.

SBC Levi – SoPa 0-4 (0-1, 0-2, 0-1)

Kauden avausottelussa vastaan rymisteli naapurikunnan kelmit Sodankylästä. SoPa osoittautui jälleen kerran hyväksi vastustajaksi, joka rokotti vastahyökkäyksista. Pyyteetön ja kurinalainen puolustaminen söi kotijoukkueen pelistä tehokkuuden, joten pisteet oikeutetusti Sodankylään maalein 0-4.

Erityismaininta salibandykentillä debyyttinsä tehneelle maalivahti #40 Juho Huotarille. Viimeiset pari-kolme viikkoa reeneissä hyviä otteita esittänyt Juho pelasi erinomaisen ottelun 16 torjunnalla. (16/19)

SBC Levi – Dynamo Akatemia 4-5 (1-1, 2-1, 1-3)

Toisessa ottelussa vastassa oli taitava Dynamo Akatemia Oulusta. Tavoitteena oli ottaa kaikki oppi irti ensimmäisen ottelun kirvelevästä tappiosta ja siinä joukkue onnistuikin. Joka ukko paransi ekasta pelistä ja joukkue taisteli tiukasti voitosta koko ottelun ajan vikkeliä oululaisia vastaan. Tällä kertaa kotijoukkuekin käytti maalipaikat selkeästi paremmin hyväkseen ja voitto oli 10 minuutin päässä, tilanteen ollessa 4-2 porotokan eduksi.

Viimeisellä vitosella kotijoukkueen hyvä ote kuitenkin herpaantui kahden loukkaantumisen myötä ja vastustaja tuli väkisin rinnalle ja ohi. Tasoitusosuma ja voittomaali syntyivät vain minuutin sisällä.

Hyvälle joukkueelle ominaista on se, että pystyy parantamaan peliä kauden edetessä. Erityisesti toinen peli osoitti, että tässä joukkueessa on potentiaalia. Tätä lähdetään lunastamaan työnteon sekä joukkueen arkitekemisen kehittämisen merkeissä.

Tilastot:
#14 Teemu Tuhkanen 2+1
#21 Hannu Molkojärvi 1+0
#18 Juha-Pekka Koutaniemi 1+0
#28 Perttu Pumpanen 0+1
#10 Riku Nikula 0+1

#40 Juho Huotari 16/19
#63 Harri Lintulahti torjunnat 13/18

Otteluohjelma, sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/43/9477/10359/2022-2023/sarjataulukko

”Ensimmäiseen otteluun saatiin hyvä lähtö, mutta maalinteko takkusi eikä tarvittavia onnistumisia syntynyt, jotta peli olisi vapautunut. Meidän pitää pystyä parempaan peliin hyökkäyskolmanneksella. Toisessa ottelussa nähtiin sisuuntunut joukkue ja jokainen pelaajistamme pystyi nostamaan tasoaan. Noin 40 minuuttia pystyttiin pitämään ottelu ja sarjapisteet hyppysissä, mutta pelimiesten vitosella paketti harmittavasti levisi kahden pienen loukin myötä.

Tekemisen taso on tällä hetkellä tämä ja se riitti nollaan sarjapisteeseen kahta erittäin hyvää joukkuetta vastaan. Päivä oli kuitenkin nousujohteinen ja osoitti, että pystymme pelaamaan eikä peli ole pelkästään selviytymistä. Otetaan opit talteen ja katsotaan miten pelaajat pystyvät vastaamaan huutoon, kun maanantaina on edessä paluu arkeen ja harjoittelun pariin”, kommentoi joukkueen valmentaja Tuomas Similä.

Seuraavat ottelut

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat lauantaina 29.10.2022 Pajalan urheiluhallilla! Tuolloin vastaan asettuu Total Oulusta klo 13:00 ja YNM Ylikiimingistä klo 15:00.

Kuva: Miika Sirkiä/Kittilälehti