Naisten edustukselle tappio ja tasapeli Kempeleestä

| Aiheet: Naiset edustus, Raportit

Sunnuntaina 31.10. naisten edustusjoukkue suuntasi kauden kolmanteen turnaukseensa Kempeleen Zemppi Areenalle. Vastassa olivat sarjan kärkipaikkaa pitänyt Kainuun Ärjy sekä oululainen OFBC.

Kainuun Ärjy – SBC Levi 4-3 (2-1, 1-0, 1-2)

Päivän ensimmäisestä ottelusta odotettiin tiukkaa kamppailua, kun Levin naiset kohtasivat tasapisteissä kärkipaikkaa pitäneen Kainuun Ärjyn. Ottelu alkoi Levin pallon hallinnalla ja päivän ensimmäisellä kahden minuutin ylivoimalla. Tulosta ei Leviläisille ylivoimallakaan syntynyt, mutta Kainuun Ärjy puolestaan pääsi rokottamaan Levin virheistä, ja iski erän alkupuolella lukemiksi 2-0. Ajassa 10:16 Levi saa viimein maalihanat auki, kun tällä kertaa hyökkäyspäässä ahkeroinut #4 Henna Kuru iskee 2-1 lukemat #76 Janna Siirtolan syötöstä.

Toisessä erässä Levi jälleen pyörittää peliä, mutta maalinteossa ei onnistuta vaikka Kainuulaiset istuvat jäähypenkillä yhteensä kuusi minuuttia. Levi lisää toiseen erään puolustuspään kovuutta, mutta tasaviisikoilla Ärjy kuitenkin karkaa jo 3-1 johtoon.

Kolmannen erän alussa Ärjy rokottaa jälleen, lukemiksi 4-1. Ajassa 38:43 leviläisten hyökkäyspään raivokas työskentely vihdoin palkitaan, kun joukkueen kapteeni #6 Krista Aho iskee 4-2 kavennusmaalin #56 Tuuli Korhosen syötöstä. Ajassa 41:51 Levi ottaa aikalisän ja kuudennen kenttäpelaajan. Hetkeä myöhemmin #76 Siirtola kaventaa lukemiksi 4-3, syöttäjänä jälleen #56 Korhonen. Ottelun loppu on Leviläisten hurjaa hyökkäyspään vääntöä kuudella kenttäpelaajalla, mutta laukaukset viuhuvat edelleen yli, ohi, peittoihin tai Kainuun Ärjyn veskarin näppeihin. Loppulukemiksi karvas 4-3, naisten edustuksen kauden ensimmäinen tappio.

Ottelun tehot: #76 Siirtola 1+1, #56 Korhonen 0+2, #4 Kuru 1+0, #6 Aho 1+0

Maalivahtien torjunnat: Kainuun Ärjy 30/33 (7+11+12), #42 Laura Kaaretkoski 15/19 (5+4+6)

SBC Levi – OFBC 0-0 (0-0, 0-0, 0-0)

Päivän toiseen otteluun leviläisten puolustuspeli otti opit talteen, ja kentällä nähtiinkin selkeämmin järjestäytynyt ja itsevarma Levi. Maalinteon vaikeus kuitenkin jatkui, eikä Levi onnistunut ottelussa ohittamaan vastustajan varmaa veräjänvartijaa kertaakaan. Levin onneksi oululaisetkaan eivät maalinteossa onnistuneet, vaikka ottelun aikana Levin jäähyaitiossa kaksiminuuttiset istuivat #26 Ria Suutari ja #6 Aho. Viimeisessä erässä leviläisille vielä tulokseton kahden minuutin ylivoima. Loppulukemat 0-0, kotiin viemisiksi Kempeleestä yksi piste.

Maalivahtien torjunnat: #35 Anni Similä 20/20 (5+9+6), OFBC 24/24 (8+9+7)

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/24/8386/8845/2021-2022/sarjataulukko

Seuraavat ottelut

Isänpäivänä 14.11. SBC Levin naisten edustusjoukkue matkaa jälleen Kempeleeseen. Kempelehallilla sunnuntaina vastaan asettuu oululaiset Merikoski SBT klo 13:00 ja SSRA IV klo 17:30!

-AS #35