Kakkosnaisille kaksi voittoa Kempeleestä

| Aiheet: Naiset II, Raportit

Naisten kakkosjoukkue kävi pistejahdissa Kempeleessä lauantaina 20.11. Reissu oli onnistunut, ja sieltä palattiin neljä pistettä rikkaampana. Tällä hetkellä pistesaalis riittää sarjan kakkossijaan, samoissa pistemäärissä on myös sarjakärki.

Papas Akatemia – SBC Levi II 0-2 (0-1, 0-0, 0-1)

Ensimmäisessä ottelussa naiset saivat vastaansa nuorekkaan joukkueen, josta tiedettiin löytyvän taitoa ja vikkeliä jalkoja. Peliä käytiin molemmissa päissä, ja vaarallisia tilanteita nähtiin puolin ja toisin. Laukaukset viuhuivat paljolti ohi molemmissa päissä, eikä maalinteon makuun ihan heti päästy. Ensimmäinen maali syntyi ajassa 12:53 Levin nimiin, kun #13 Jonna Löf päättäväisesti avasi pistetilinsä.

Toisessa erässä maalintekoon ei päästy, ja ottelua käytiin hienoisessa 1-0 johdossa. Hyvä ja helppo syöttelypeli tuotti haasteita, ja vastustajalle annettiin paikkoja. Kolmannessa erässä  #16 Riikka Kyyrö vei Levin naiset 2-0 johtoon #13 Löfin syötöstä. Ottelun viimeisillä minuuteilla vastustaja otti kahden minuutin jäähyn, ja päätti ottaa maalivahtinsa pois tolppien välistä. Ottelua pelattiin siis 5vs5 tilanteessa, mutta ilman vastustajan maalivahtia. Papaksen pelaajat pelasivat tilanteen ärhäkästi ja ottivat hienoja peittoja, eikä maalia syntynyt puolin eikä toisin. Myös Levin naiset istuivat ottelussa jäähyillä kuuden minuutin arvoisesti, mutta alivoima pyöri hyvin, eikä vastustajaa päästetty maalaamaan.

Maalivahti #35 Jatkolalle kirjattiin ottelussa 8 torjuntaa ja nollapeli.

SBC Levi II – Tempo 9-0 (1-0, 1-0, 7-0)

Toiseen peliin lähdettiin hyvällä tsempillä tavoitteena nauttia pelistä ja auttaa kaveria. Ensimmäinen maali syntyi ottelun neljännellä minuutilla #12 Kerttu Hurtigin toimesta. Peli oli suurelta osin Levin hallussa, ja syötöt kulkivat hyvin. Toisessa erässä #11 Essi Kosunen vei Levin 2-0 johtoon. Vaikka peliä pyöritettiin hyvin, ei parissa ensimmäisessä erässä pallo tahtonut upota verkkoon turhan useasti.

Kolmannessa erässä koko joukkue pääsi maalinteon makuun, ja pallo löysi tiensä vastustajan tolppien välistä seitsemän kertaa. 30 sekunnin sisään naiset iskivät kolme maalia, yksi jokaisen kentällisen toimesta.

Päivän otteluissa onnistumisia tuli laajalla rintamalla, joukkueessa oli yhdeksän eri maalintekijää. Myös syöttöpisteitä kahmittiin jopa maalivahtia myöten. Maalivahti #35 Jatkolalle ottelussa viisi torjuntaa, ja päivän toinen nollapeli.

Päivän parhaana pelaajana valmennus palkitsi #12 Kerttu Hurtigin, joka paiski kentällä paljon töitä. Hän oli näkyvä pelaaja hyökkäyspään karvauksessa, ja tuli kotiin päin tehokkaasti auttamaan puolustamisessa. Kertun päivän tehot 2+0.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/18/7256/8183/2021-2022/sarjataulukko

Seuraavat ottelut

Seuraavan kerran Levin naisten kakkosjoukkue nähdään kaukalossa 19.12 Limingassa Krankka-areenalla. Klo 17 vastassa on entuudestaan tuntematon SB Hurricane II. Klo 19 käydään kamppailua LNM vastaan toista kertaa tälle kaudelle. Tervetuloa seuraamaan vuoden 2021 viimeistä turnausta!

-EV #19