Naisten edustukselle täpärät voitot Rovaniemeltä

| Aiheet: Naiset edustus, Raportit, Uutiset

Sunnuntaina 10.10.2021 naisten edustusjoukkue matkusti kauden toiseen turnaukseensa Rovaniemen Ounasrinteelle.

Merikoski SBT – SBC Levi 3-4 (2-2, 0-1, 1-1)

Päivän ensimmäisessä ottelussa Levi kohtasi tutun oululaisjoukkueen Merikoski SBT:n. Heti ottelun alkuun Merikoski siirtyy 1-0 johtoon, kun pallo lyödään Levin maalia vartioineen #42 Laura Kaaretkosken selän taakse ajassa 01:11. Erä ei ehdi montaa minuuttia vanheta, kun SBC Levin #31 Alisa Rissanen tasoittaa tilanteen #17 Ida-Maria Kilpeläisen syöttäessä sadannen tehopisteensä ajassa 08:26. Hetkeä myöhemmin Merikoski siirtyy kuitenkin jälleen johtoon, mutta vain minuuttia myöhemmin #15 Pia Lipponen tasoittaa lukemiksi 2-2 #18 Maria Pälän syötöstä. Erän loppuun nähdään vielä neljä minuuttia Levin ylivoimaa, mutta tasaisen erän päätteeksi lukemat edelleen 2-2. Maalivahtien torjunnat 5-5.

Toinen erä on molemmilta joukkueilta varovaisempaa, eikä maalipaikkoja juurikaan synny. Leviläiset siirtyvät kuitenkin 2-3 johtoon, kun #51 Saana-Maria Lahdenperä lyö pallon verkkoon #6 Krista Ahon syötöstä. Erän lopussa Levi iskee lukemiksi jo 2-4 #56 Tuuli Korhosen osumalla, syöttäjänä jälleen #6 Aho.

Kolmas erä on edelleen tasaista vääntöä. Erän alkuun Merikoski kaventaa lukemiksi 3-4, ja näillä lukemilla Levi ottaa päivän ensimmäisen voittonsa ja tärkeät 2 pistettä.

Maalivahtien torjunnat: Merikoski SBT 13/17 (5+3+5), #42 Kaaretkoski 13/16 (5+4+5)

SBC Levi – SB Hurricane 3-2 (2-2, 0-0, 1-0)

Toisessa ottelussa vastaan asettui sarjanousija SB Hurricane Oulusta. Levin naiset aloittavat pelin jähmeällä jalalla, ja heti ottelun alkuun Hurricane karkaa 0-2 johtoon. Leviläiset pääsevät kuitenkin piakkoin otteluun kiinni, kun #74 Sanni Palolahti taituroi pallon maaliin ajassa 11:59, ei syöttäjää. #56 Korhonen lyö erän päätteeksi vielä pelin tasoihin 2-2, syöttäjänä #51 Lahdenperä.

Toinen erä on jo täysin Leviläisten hallinnassa, mutta maalinteossa ei onnistuta edes 2 minuutin ylivoimalla. Hurricanen maalivahti pitää joukkuettaan pystyssä, ja toinen erä on maaliton.

Viimeisessä erässä Levi lopulta onnistuu toimittamaan pallon oululaisten verkkoon ajassa 38:39, lyöden loppulukemiksi 3-2. Ottelun ratkaisijana #18 Pälä, syöttäjänä #17 Kilpeläinen.

Maalivahtien torjunnat #2 Iida Poikela 6/8 (1+3+2), SB Hurricane 23/26 (6+11+6)

”Pari tiukkaa ja vauhdikasta peliä. Molemmissa peleissä annettiin vastustajalle vähän etumatkaa. Uusilla ketjukoostumuksilla alkuun totuttelua, mutta loppua kohden peli saatiin paremmin haltuun ja taisteltiin tiukat pelit voitoiksi. Onnistumisia laajalla rintamalla. Kaikenkaikkiaan hyvä päivä ja tärkeät pisteet.” kommentoi joukkueen valmentaja Teemu Pallari.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/24/8386/8845/2021-2022/sarjataulukko

Seuraavat ottelut

Naisten edustuksen kausi jatkuu 31.10. Kempeleen Zemppi Areenalla, kun vastaan asettuvat sarjanousija Kainuun Ärjy Kajaanista ja oululainen OFBC.

-AS #35