Seuran työntekijät kaudelle 2021-2022

| Aiheet: Juniorit, Seura, Uutiset

Tällä viikolla saatiin mieluisia uutisia seuran työntekijäosastolle, kun viime kauden päätteeksi haikeiden jäähyväisten kera seuran jättänyt junioripäällikkö Juho Wesslin palaakin takaisin tehtäviinsä. Kesän ajan Norjassa työskennellyt ”Wesseli” palaa Kittilään syyskuun aikana ja ottaa haltuunsa jälleen seuran junioritoiminnan organisoinnin ja koordinoinnin kauden 2021-2022 ajaksi. Kesän ajan junioripäällikön tehtäviä seurassa on hoitanut toiminnanjohtaja Tuomas Similä. Tervetuloa takaisin, Juho!

Junioripuolelle seuraan liittyy myös yksi uusi kasvo, kun Porvoosta Lappiin kotiutunut 28-vuotias Sofia Broman aloittaa syyskuun alusta ns. ”pikkujunnupäällikkönä”, eli hän vastaa seurassa 6-9-vuotiaiden tyttöjen ja poikien harjoitustoiminnasta. Sofia on porvoolaisen PSS:n naisten liigajoukkueen entinen maalivahti ja valmentanut tuolloin samalla myös seuran junioreita. Tervetuloa SBC Leviin, Sofia!

Seuran toiminnanjohtajana jatkaa Tuomas Similä. Tuomaksen päävastuualueena on aiempien kausien tapaan seuran kokonaistoiminnan lisäksi aikuisten kilpa- ja harrastetoiminnan koordinointi ja kehittäminen.

Kolmen työntekijän lisäksi seurassa on alkavalla kaudella 15 palkattua ohjaajaa ja valmentajaa.