Teemu Tuhkanen vahvistaa miesten edustusjoukkuetta

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Miesten edustusjoukkue vahvistuu tulevalle kaudelle, kun Teemu Tuhkanen liittyy joukkueen riveihin. 29-vuotias Tuhkanen on edustanut aiemmin pääsarjatasolla mm. Josbaa, Erä Akatemiaa, HIFK:ta ja M-Teamia.

Keväällä Joensuusta Leville muuttanut Tuhkanen liittyy harjoitusvahvuuteen toukokuun aikana.

K: Terve Teemu ja tervetuloa porotokkaan! Millaisin ennakko-odotuksin liityt joukkueeseen?
V: Morjes! Kiitos paljon, on ilo liittyä mukaan. Odotan hyvää pöhinää ja hauskaa meininkiä. Ja tietysti laadukasta huippusalibandya!

K: Muutit Itä-Suomen ”pääkaupungin” vilinästä tänne Lapin kauniin luonnon keskelle. Mikä on ollut suurin muutos arjessasi?
V: Suurin muutos on varmasti ensisijaisesti maisemat. Muuten aika samanlaista pusikkoahan Joensuukin on. Rauhallista täällä ainakin on, mikä on oikein kiva. Paitsi sesongin aikana.

K: Olet parin viime kauden ajan pitänyt taukoa pääsarjatason peleistä. Haluaisitko avata tarkemmin tämän päätöksen taustoja?
V: Juurikin näin. Tosiaan pitkään on tullut pelattua ja olikin tarkoitus, että en enää koskaan sählymailaan koskisi kaikkien vuosien jälkeen, mutta jostain syystä sitä vaan halusi lähteä sählykentälle vielä pyörimään ympyrää ja kattelee kun junnut painaa ohi. Pääsarjatasoilla pelaaminen kuitenkin kaiken muun elämän ohella on aika raskasta, kun vietät hallilla paljon aikaa sekä pelireissuilla viikonloput. Siihen opinnot yliopistossa päälle, niin itsellä ainakin alkoi väsy painaa. Kuitenkin se palo lajiin on ollut aika suuri, niin tämmöinen melkein kolmen vuoden tauko on tehnyt varmasti ihan hyvää, että miten lajin ja pelin itsessään näkee. Fysiikalle ei niinkään.

K: Nähdäänkö sinulta tulevalla kaudella enemmän syöttöjä vai maaleja?
V: Toivottavasti molempia, mutta yleensä ne on tonne maalien puolelle taipunut. Toivottavasti nyt olisi vähän tasaisempaa, mutta en laita vastaan jos se pallo omasta lavasta verkkoon löytää tiensä!

Kiitos Teemu ja tervetuloa mukaan!

Pohjois-Suomen 4. divarissa jatkava miesten edustusjoukkue aloittaa harjoittelun ma 10.5 ja lisää pelaajauutisia joukkueen osalta on luvassa myöhemmin. Jos ensi kauden pelipaikka on vielä hakusessa, niin tulehan käymään reeneissä näytillä!

Joukkueenjohtaja
Tuomas Similä
040 829 3628
toimisto(a)sbclevi.fi