Tiedote Kittilän koronatilanteesta 3.3.2021

| Aiheet: Seura, Uutiset

Kittilän kunnan epidemiajohtoryhmä on kokoontunut 3.3.2021 käsittelemään Lapin sairaanhoitopiirin linjauksia ja Lapin aluehallintoviraston määräyksiä ja Kittilän kunnanhallituksen 2.3.2021 päätöksiä. Nämä vaikuttavat Kittilän kunnan toimintoihin ja alueella seuraavasti:

– Alle 16-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta saa jatkua. Kittilässä noudatetaan alueellisen koronakoordinaatioryhmän suositusta. Toistaiseksi Lapin sairaanhoitopiirin alueella pidetään voimassa aikaisempi suositus yli 16-vuotiaiden harrastusten keskeyttämisestä, ja tämä suositus on voimassa myös Kittilässä. Harrastustilojen siivouksessa ja mitoituksissa noudatetaan AVI:lta tulleita ohjeita.

http://kittila.fi/kittilassa-ylakoulu-pysyy-lahiopetuksessa-lukio-jatkaa-etaopetuksessa-ja-kunnantalon-ovet-suljettu

Ylläolevan tiedotteen mukaisesti seuran aikuisryhmien harjoitus- ja kilpatoiminta sekä salibandypuulaaki on tauolla ainakin 28.3. asti. Junioriryhmien harjoitukset saavat jatkua toistaiseksi normaalisti.

Vanhempien tulisi edelleen välttää tarpeetonta urheiluhallilla liikkumista lasta tuotaessa/noutaessa. Jos hallin sisällä on pakko käydä, niin muistetaan kasvomaskin käyttö, 2m turvavälit ja hyvä käsihygienia!