Tiedote koskien seuran junioritoimintaa

| Aiheet: Juniorit, Uutiset

Pääsemme takaisin Kittilän urheiluhallille ma 2.11 alkavalla viikolla! Tässä päivitetyt hallivuorot: linkki

Kasvomaskin käyttö: hallin sisätiloissa kaikkien yli 15-vuotiaiden on käytettävä kasvomaskia. Harjoitusten aikana ohjaajat sekä pelaajat voivat jättää maskin pois. Toivomme junioreiden vanhempien välttävän tarpeetonta hallin sisällä käyntiä lasta tuodessa ja noutaessa. Hallille ei saa tulla vähänkään flunssaisena ja muistetaan myös hyvä käsihygienia = käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö. Näin turvataan harrastustoiminnan jatko vallitsevassa koronatilanteessa.

Marraskuu on ilmainen kaikille uusille sekä vanhoille junioripelaajille! Välittäkää sanaa eteenpäin ja kannustakaa myös uusia harrastajia mukaan kokeilemaan lajia.

Vanhempainpalavereiden ajankohdat:

Ma 16.11 klo 19:00-20:00 C/D-pojat
Ma 16.11 klo 18:00-19:00 F-pojat

Ti 17.11 klo 17:00-18:00 G-pojat
Ti 17.11 klo 18:00-19:00 E-pojat

To 19.11 klo 17:00-18:00 F/G-tytöt
To 19.11 klo 18:00-19:00 D/E-tytöt

Vanhempainpalaverit pidetään urheiluhallin kahviossa. Vähintään toinen vanhemmista paikalle!

Tapahtumat: viime kevään päättäjäistapahtumaa ja alkaneen kauden aloitustapahtumaa emme valitettavasti pysty järjestämään turvallisesti tällä hetkellä kokoontumisrajoitusten vuoksi, joten ne siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Myös junioreiden Lapin Mestaruussarjaturnaukset la 7.11 Kemijärvi ja la 12.12 Kittilä on jouduttu perumaan koronatilanteen vuoksi. Pyrimme järjestämään junioreille korvaavia pelitapahtumia.

Kiitos kaikille kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä haastavassa tilanteessa. Tehdään yhdessä parhaamme, että harrastustoiminta pystyisi jatkumaan ilman suurempia keskeytyksiä! Tässä on meillä jokaisella iso vastuu.