Puheenjohtajan kevätterveiset

| Aiheet: Seura, Uutiset

Kevätterveiset kaikille!

Normaalisti nyt olisi viimeinen viikko tämän kauden osalta käynnissä; suunnitelmat ja tohinat kauden päättäjäisistä kuumimmillaan. Lapsilla jännitys kuka saa pokaaleja tänä vuonna, ehkä aikuisiakin se vähän jännittäisi. Mutta nyt elämmekin hyvin erilaista elämää, historiallista.

Seuramme täytti maaliskuussa 20 vuotta eikä tämmöistä kevättä ole ollut koskaan aiemmin, että kausi joudutaan lopettamaan kesken. Monet junnuturnaukset jäivät pelaamatta ja osalla aikuisjoukkueistakin kausi jäi kesken ja mikä harmillisinta, niin miesten edustuksella sekä naisten kakkosjoukkueella jäi jännittävät nousukarsinnat pelaamatta. Monen lapsen ja vanhemman kalenterit tyhjenivät kokonaan illan menoista. Itsellänikin tyhjeni kalenteri kokonaan ja monet asiat piti miettiä uudelleen. Uusiksi meni esimerkiksi seuran päättäjäiset, kevätkokous…

Jollakin muotoa päättäjäiset tullaan pitämään, mutta koska, niin sitä emme osaa vielä sanoa. Kevätkokous tullaan yhdistämään syyskokoukseen ja se pidetään viimeistään syksyllä, kun poikkeustilanne on toivottavasti ohi. Nykyinen johtokunta johtaa seuraa siihen asti.

Haluan kiittää kovasti kaikkia teitä pelaajia pienimmästä isoimpaan, vanhempia, toimihenkilöitä, yhteistyökumppaneita, kannattajia, työntekijöitä sekä johtokuntaa. Te kaikki olette seuralle arvokkaita!

Keväänjatkoja toivottaen,

Jaana, SBC Levi ry:n puheenjohtaja