Kittilän alakoulujen väliset salibandymestaruudet ratkottu

| Aiheet: Seura, Uutiset

”Onko se Stanley Cup? Onko se World Cup? Onko se Super Bowl? Ei, vaan se on Kittilän alakoulujen salibandymestaruusturnaus!

Ei muuta kuin lapa lattiaan ja pelivälinettä sinne kuuluisaan ylämummoon!”

Näillä saatesanoilla Kittilän kunnan liikuntasihteeri Juha Marletsuo avasi turnausilmoittautumiset pari viikkoa sitten.

Kittilän alakoulujen välinen salibandyturnaus järjestettiin jo viidennen kerran torstaina 14.11.2019. Kittilän kunnan liikuntatoimen, alakoulujen sekä salibandyseura SBC Levin yhdessä toteuttamaan turnaukseen osallistui yhteensä peräti 20 joukkuetta ja tapahtumassa liikutettiin yli sataa alakoululaista liikuntatuntien suosikkilajin eli salibandyn parissa! Hieno esimerkki kunnan, koulumaailman ja urheiluseuran tekemästä yhteistyöstä.

Sarjat turnauksissa olivat viime vuosien tapaan 1-2.lk, 3-4.lk ja 5-6.lk.

1-2.lk sarjan mestaruuden vei Hot Dogs Lukkarin koululta, 3-4.lk sarjan Sisut Lukkarin koululta ja 5-6.lk sarjan Illuminatijengi niin ikään Lukkarin koululta. Turnauksen tuomaroinnista vastasi SBC Levin miesten edustusjoukkueen pelaajat.