SBC Levi – KiPS 2-3, RL-kisa 1-3

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Miesten edustus sai tänään äärimmäisen tärkeät kauden ensimmäiset 5vs5-peliminuutit salibandyreenipelissä KiPSin futismiehiä vastaan! Viime viikolla lajiharjoitukset aloittaneen kotijoukkueen pallollinen peli toimi ajoittain, mutta viimeistely oli vielä todella pahasti kesäterässä.

KiPS puolusti uhrautuvasti omaa maaliaan ja onnistui myös maalinteossa kolmeen otteeseen kotijoukkueen jäädessä tällä kertaa kahteen täysosumaan. Rangaistuslaukauskisassa KiPSin maalivahti, kaukoslainen urheilumies Veikko Yliranta oli iskussa, joten RL-kisan maalit tällä kertaa 1-3.

Valmistautuminen noin kahden kuukauden kuluttua alkavaan sarjakauteen jatkuu jo huomenna torstaina lajiharjoituksilla, perjantaina sparrataan KiPSiä futispelin merkeissä pallokentällä klo 20:00 ja heti lauantai-iltapäivänä luvassa on kauden toinen ja kolmas (klo 16:00 ja 18:00) harjoitusottelu Kittilän urheiluhallilla, kun saamme vieraita Rovaniemeltä.

Kiitokset palloseuran pojille erinomaisesta vastuksesta tänään!