SBC Levi edustus vs KiPS edustus -ottelusarja

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Säbä vastaan futis! Reikäpallo vastaan nahkakuula! Porotokka vastaan ahmalauma!

Alkavaan salibandykauteen valmistautuva SBC Levin miesten edustusjoukkue sekä kotiotteluputkensa aloittanut KiPSin futisedustus iskevät yhteen ainutlaatuisessa kaksiosaisessa ottelusarjassa, jossa ratkotaan joukkueiden välinen paremmuus ikuisiksi ajoiksi! Tai ainakin siihen asti kunnes järjestämme tapahtuman taas uudestaan.

Keskiviikkona 14.8.2019 klo 20:00 joukkueet kohtaavat Kittilän urheiluhallilla ensimmäisen kerran, jolloin lajina on salibandy. Otteluaika 3x20min ja peli pelataan isolla kentällä 5vs5. Voitosta 3p ja tasapelistä 1p. Ottelun päätteeksi lauotaan kolmikierroksinen rangaistuslaukauskilpailu, jonka voittaja saa yhden lisäpisteen.

Perjantaina 16.8.2019 klo 20:00 joukkueet kohtaavat toistamiseen Kittilän Pallokentällä ja tällä kertaa lajina on jalkapallo. Otteluaika 2x30min ja peli pelataan poikkikentällä 7vs7. Voitosta 3p ja tasapelistä 1p. Ottelun päätteeksi lauotaan kolmikierroksinen rangaistuspotkukilpailu, jonka voittaja nappaa yhden lisäpisteen mukaansa.

Yhteispisteet ratkaisevat ottelusarjan voittajan. Tasapisteissä paremmuuden ratkaisee koko ottelusarjan maaliero (pelitilannemaalit sekä RL-kisamaalit huomioiden).

Molempiin peleihin on vapaa pääsy, joten tervetuloa kannustamaan!