E-pojille mestaruus myös Lapin Mestaruussarjassa

| Aiheet: Juniorit, Raportit

Junioreiden Lapin Mestaruussarja pelattiin päätökseensä lauantaina 13.4.2019 Rovaniemellä.

Lappi-Cup-mestaruuden tavoin E-pojat ottivat mestaruuden myös Lapin Mestaruussarjassa. Joukkue teki 21 pelaamassaan Lapin Mestaruussarjaottelussa peräti 213 maalia voittaen 15 peliä, yksi tasapeli sekä viisi tappiota.

B-pojat ja D-pojat olivat omissa sarjoissaan sijalla kaksi ja F-pojat sekä G-pojat puolestaan kolmansia, eli mitalisaalis oli runsas tällä kaudella!

Sarjataulukot ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/lapin-mestaruussarja-lapin-mestaruussarja-f-lapin-mestaruussarja-e/5126

Kaudella 2018-2019 seuran juniorit pelasivat kahta eri sarjaa; Lappi-Cupia sekä Lapin Mestaruussarjaa. Kauden aikana kohtasimme joukkueita mm. Kemistä, Torniosta, Karungista, Rovaniemeltä, Sodankylästä ja Utsjoelta. Huhujen mukaan Kemijärvi on tekemässä isosti paluuta lappilaiselle salibandykartalle ensi kaudella, joten lajin elinvoima ja kehitysnäkymät ovat mitä parhaimmat tulevaa ajatellen.

Viime lauantain pelien myötä kausi on myös seuran juniorijoukkueiden osalta ohi. Ahkera harjoittelu on tuottanut tulosta ja joukkueiden sekä pelaajien kehitys on ollut kauden mittaan silminnähtävää. Harjoituksissa ja peleissä mennään edelleen onnistumisten ja peli-ilon kautta, ja vaikka välissä hävitäänkin matseja, niin se osataan ottaa kasvun kautta.

Kausi 2018-2019 laitetaan lopullisesti pakettiin seuran yhteisten päättäjäisten myötä la 27.4.2019 Kittilän urheiluhallilla, jossa pelaillaan sekä palkitaan kauden aikana kunnostautuneita pelaajia.

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikkien seuran juniorijoukkueiden puolesta, sekä kiitos joukkueiden valmentajille, taustajoukoille ja kannustajille!