N2 takaisin voiton makuun

| Aiheet: Naiset II, Uutiset

Lauantaina 2.2. pelattiin naisten 3. divisioonan turnaus Rovaniemen Ounasrinteella. Turnaus oli SBC Levi N2:n järjestämä ja päivän aikana pelattiin yhteensä 7 peliä. SBC Levin päivä alkoi OFBC:n kohtaamisella ja päivän päätteeksi vastaan astui HaHe II.

Edellisessä Levin ja OFBC:n kohtaamisessa Levi hoiti homman kotiin. Tällä kerralla vastassa oli selvästi reippaampi OFBC, joka pääsi puikahtamaan läpiajoon useamman kerran pelin aikana. Pelin alussa N2 ei herännyt niin nopeasti kuin olisi pitänyt ja ensimmäisessä erässä OFBC vei itsensä 0-3 johtoasemaan.

Toinen erä alkoi jännittävissä merkeissä, kun minuutti erän alusta vastustaja pääsi kokeilemaan rangaistuslaukausta. Maalia tilanteesta ei SBC Levin onneksi seurannut. Erän loppupuolella joukkueen uusimmasta päästä olevat pelaajat pääsivät maalinteon makuun kun Maria Asp #7 syötti ja Katja Matinaho #24 heilutteli OFBC:n verkkoa.

OFBC aloitti kolmannen erän jälleen maalijuhlilla, mutta myöhemmin erän aikana N2 pelasi kautensa tehokkainta ylivoimaa. Ylivoimalla pelaamisen mahdollisuus annettiin kolmeen kertaan ja kolmesta ylivoimasta syntyi kaksi maalia. Molemmissa hyvin samannäköisissä maaleissa syöttäjänä toimi Anna Saukkoriipi #9 ja tekijänä Tiina Pekkala #17. Lopputulos oli 3-4.

SBC Levin maalilla ensimmäistä kertaa torjunut Elisa Alakärppä #42 ehti pallon eteen 18 kertaa. Pelin parhaimpana pelaajana palkittiin Maria Asp #7.

N2 sai lepäillä useampia tunteja, kun joukkueen seuraava peli oli päivän viimeinen. Vastassa oli HaHe II, jota vastaan on aiemminkin pelattu tiukkoja pelejä. Rovaniemeläiset joutuivat erän alussa takaa-ajoasemaan, kun reilun 2 minuutin jälkeen HaHe II pääsi yhden maalin etumatkalle. Loppuerä mentiin kuitenkin Levin pillin mukaan kun Kerttu Hurtig #12 tasoitti tilanteen 1-1 Riikka Nätin #16 syötöstä. Tasan 4 minuuttia myöhemmin Tiina Pekkala #17 taituroi lukemat 1-2.

Toisessa erässä meno oli edelleen tasaista, mutta HaHe pääsi tasoittamaan tilanteen erän puolessa välissä. Peli oli välillä hieman hurlumheitä päästä päähän. SBC Levillä riitti taistelutahtoa kolmanteen erään ja tällä kertaa vastustajaa ei oltu päästämässä takamatkalta vierelle ja ohi. Kerttu Hurtig #12 naputti N2:n pelin kolmannen maalin ennen erän loppua ja sinetöi sillä rovaniemeläisten ensimmäisen voiton moneen turnaukseen. Lopputulos oli siisi 2-3.

Elisa Alakärppä #42 torjui pelissä 17 kertaa ja pelin parhaaksi pelaajaksi palkittiin Kerttu Hurtig #12.

Viimeisen pelin fiiliksillä on hyvä treenata kohti kauden kahta viimeistä turnausta. Seuraavat pelit pelataan 23.2. Oulun Nallisportissa, jolloin rovaniemeläiset kohtaavat SBT Martin klo 15 ja OLS:n klo 17.

– EA #42