Miesten 3.joukkue aloitti vuoden 3:lla pisteellä

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi M3 pelasi tänään vuoden ensimmäisen turnauksensa Ounasrinteellä. Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ROKOKOO ja viimeisessä KäKi. M3 joukkueen vuosi käynnistyikin epäonnisissa merkeissä, kun joulutauon aikana loukkaantuneet #20 Mikko Hast ja #12 Markus Hakala joutuivat olemaan turnauksesta sivussa. Kasaan kuitenkin saatiin lähes kaksikentällistä ukkoja taistelemaan pisteistä.

ROKOKOO – SBC Levi III

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui sarjakärki ROKOKOO. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi 7-3 Levin hyväksi. Ottelu alkoi tasaisesti ja ensimmäisessä erässä molemmat pääsivät kokeilemaan avausmaalia hyvistä paikoista, mutta erätauolle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Toisessa erässä avattiin sitten maalihanat. ROKOKOO vastasi avausmaalista ajassa 17.04. Reilu kolme minuuttia avausmaalista sinisten #15 Jouni Ikäläinen tökki riparin sisään #88 Ville Bayerin laukauksen jäljiltä. Erän loppuun ROKOKOO iski vielä taululle 2-1 lukemat.

Kolmannen erän alku minuuteilla Levin pelaajat pääsivätkin kaksi kertaa putkeen kokeilemaan ylivoimaa. Ensimmäinen ylivoima ei tuottanut tulosta, mutta toisen erikoistilanteen aikana iski ensin ROKOKOO taululle lukemat 3-1 alivoimalla ja tämän jälkeen Levin #7 Kimmo Hedemäki kavensi tilanteeksi 3-2. Erän loppuun paikkoja luotiin molempiin päihin joista ROKOKOO viimeisteli yhden ja Levin #13 Tomi Sainmaa 2.

Erittäin tasaisen ottelun loppulukemaksi taululle muodostui 4-4. Levin pistenikkareina tässä ottelussa toimivat: #13 Tomi Sainmaa 2+0, #7 Kimmo Hedemäki 1+1, #15 Jouni Ikäläinen 1+0, #18 Jyri Javarus 0+1, #46 Jari Ahven 0+1, #88 Ville Bayer 0+1. Maalivahti #21 Ville Kultima torjui pallon 24 kertaa.

SBC Levi III – KäKi

Päivän viimeinen ottelu pelattiinkin Enontekiöläistä KäKiä vastaan. Joukkueiden aiemmat ottelut tällä kaudella ovat olleet tasaisia vääntöjä; yksi 3-3 tasapeli ja yksi 3-4 tappio. Kauden viimeinen kohtaaminen olikin maalien mättämistä päästä päähän. Molempien joukkueiden heikko puolustus peli näkyi taululla jo ensimmäisessä erässä kun erätauolle lähdettiin 6-4 lukemissa.

Toinen ja kolmas erä jatkuivatkin samoilla raiteilla kuin ensimmäinen. Maaleja syntyi molempiin päihin tasaiseen tahtiin mutta Levi oli tällä kertaa tehokkaampi viimeistelijä, ja erittäin vaiherikkaan ottelun jälkeen taululla loisti lukemat 14-8.

Levin pistenikkareina tässä ottelussa toimivat: #46 Jari Ahven 4+2, #65 Jouni Sarajärvi 0+5, #18 Jyri Javarus 2+2, #88 Ville Bayer 3+0, #71 Tomi Röppänen 2+1, #13 Tomi Sainmaa 2+0, #15 Jouni Ikäläinen 1+1, #72 Joona Vazana 0+2. Maalivahti #31 Joni Kangas kirjasi tilille 18 torjuntaa.

-MH #20