Kemin Lappi-Cup-turnauksen tuloksia

| Aiheet: Juniorit, Raportit

Seuran viisi juniorijoukkuetta kävi viime lauantaina 26.1.2019 Kemissä pelaamassa kauden kolmannen Lappi-Cup-turnauksen.

B/C-poikien sijoitus B-poikien sarjassa oli neljäs. D- ja E-pojat sijoittuivat omissa sarjoissaan toisiksi ja F-pojat olivat neljänsiä. D-tytöt olivat oman sarjansa kolmansia. Hieno reissu ja hauskaa oli! Kiitokset Liikenne-Pasmalle turvallisesta kyydistä jälleen kerran.

Kaikki tulokset: http://www.lanuti.fi/Suomeksi/Valitse-kunta!/Kemi/Luotolan-Nuoret-ry/Lappi-cup

Seuraavan kerran juniorit ovat pelillä su 17.2.2019, jolloin pelataan junioreiden Lapin Mestaruussarjaa Kemi-Tornion alueella. Lapin Mestaruussarja on lähtenyt kolmantena toimintavuotenaan laajentumaan voimakkaasti ja mukana on jo kuusi pohjoissuomalaista salibandyseuraa: SBC Levi, Santa’s United Rovaniemi, SoPa Sodankylä, Sastamolo Kings Kemi, SBT Tornio sekä uusimpana tulokkaana Karungin Kataja!