N2 taisteli Haukiputaalta yhden pisteen

| Aiheet: Naiset II, Uutiset

Lauantaina 8.12. SBC Levin N2-joukkue oli jälleen reissulla Haukiputaalla. Vastassa olivat jo aiemminkin vastassa olleet SBT Martti ja HaHe II. Aiemmassa turnauksessa rovaniemeläiset kärsivät tappion Marttia vastaan ja kaatoivat HaHen.

Tältä reissulta saatiin mukaan vain yksi piste kun SBT Martin kanssa päädyttiin tasapeliin. N2 sai pelin hyvin alulle kun Elisa Alakärppä #42, Anna Saukkoriipi #9 ja Riikka Nätti #16 heiluttelivat SBT Martin verkkoa ensimmäisen erän aikana vastustajan käydessä hieman hitaammalla kuin rovaniemeläisten. Toisessa erässä Martti kuitenkin selkeästi skarppasi ja N2 taas tuudittautui 3 maalin etumatkaan. Martti hivuttautui erän aikana tasatilanteeseen ja kolmanteen erään pyrittiin taas saamaan ensimmäisestä erästä tuttu N2:n puhe ja liike takaisin. Kolmas erä näytti heti paljon aktiivisemmalta. Paikkoja johtoaseman lunastamiseksi oli vaikka ja kuinka, mutta taistelusta huolimatta taululla säilyivät lukemat 3-3. Levin maalilla Heini Siivikko #15 torjui 26 palloa.

HaHen kimppuun lähdettiin 2 tunnin tauon jälkeen, joka oli ehkä hieman saanut nukutettua Leviläisiä. Pelaajien vireystila oli päässyt osittain lösähtämään ja sen lisäksi kentältä jäi pois Marttia vastaan nilkkansa loukannut Tiina Pekkala #17. Ensimmäisen erän kolmannella minuutilla HaHe sai ujutettua pallon Levin Heini Siivikon #15 taakse. Peli ehti jo hetken jatkua kunnes huomattiin HaHen maalintekijän puuttuvan kokoonpanosta. Tästä pieni hengähdystauko pelaajille kun tuomarit selvittelivät asiaa. Tilanteen johdosta HaHe joutui kärsimään joukkuerangaistuksen ja Leviläiset pääsivät testaamaan ylivoimaansa HaHea vastaan. Ylivoima ei auttanut Leviä tasoittamaan tilannetta ennen ensimmäisen erän loppua. Toinenkin erä mentiin Levin taistellessa ja HaHen takoessa kaksi maalia lisää. Kolmannessa erässä Elisa Alakärppä #42 tökkäsi pallon HaHen maaliin vastustajan hieman haparoidessa oman päänsä vapaalyönnissä. Heini Siivikko #15 sai torjuttua palloa Levin maalilla 17 kertaa.

Levin N2 harjoittelee vielä muutaman kerran ennen pientä joulutaukoa. Pelikentille palataan taas tammikuun 12. päivä Sodankylässä kun vastassa ovat sarjan kärjessä olevat LaVe ja PaKa II.