Naiset II:lle kotiintuomisina voitto ja tappio

| Aiheet: Naiset II, Uutiset

SBC Levin N2 pelasi viikonloppuna Haukiputaan yhtenäiskoululla. Vastassa olivat HaHe II ja SBT Martti. HaHelta joukkue riisti 2 pistettä mutta SBT Martin kyydissä ei aivan pysytty.

Päivän aloitti peli HaHea vastaan. SBC Levi vastasi pelin molemmista maaleista ja näin rovaniemeläisten maalilla debytoinut Anna Saukkoriipi #9 sai tililleen nollapelin ja SBC Levin parhaan pelaajan palkinnon. Ensimmäistä maalia oli syöttämässä Essi Kosunen #11 ja tekemässä Maria Haavikko #27. Maali syntyi ylivoimalla toisessa erässä. Kolmannessa erässä Katriina Valta #18 syötti Essi Kosusen #11 tekemän maalin. Naisilla oli parempi idea liikkumisesta verrattuna edelliseen turnaukseen. Joukkueen alivoima oli jälleen laadukkaalla tasolla eikä vastustaja päässyt kaventamaan parin jäähyistunnon aikana. Molemmilla maaleilla kuitenkin kävi kuhina, sillä Levin Anna Saukkoriipi #9 torjui 15 kertaa ja HaHen maalivahti 11 kertaa.

SBT Marttia vastaan peli päättyi lukemin 0-3 Martin hyväksi. Peli oli rovaniemeläisiltä rikkonaista ja hyökkäyksiin lähdettäessä sorruttiin hölmöilyyn. Vastustaja rankaisi 2 kertaa ja yksi maali syntyi rankkarin myötä. Yrityksestä ja vedoista Levin maalitilin tyhjyys ei johtunut, sillä vastustajan maalivahti oli torjuntapuuhissa useammin kuin Levin Saukkoriipi #9. Torjunnat menivät 19-17. Pelin parhaana Levin pelaajana palkittiin Elisa Alakärppä #42.

Levin Naiset II on jälleen pelillä parin viikon päästä kotiturnauksessaan Rovaniemen Ounasrinteellä 27.10.. Klo 12 vastaan asettuu OLS ja klo 18 OFBC. Kaikki lehtereille!