N2 nappasi kaikki mahdolliset pisteet!

| Aiheet: Naiset II, Uutiset

SBC Levin N2-joukkueen viikonlopun turnaus sujui voitokkaasti, kun sekä OLS että OFBC kaatuivat rovaniemeläisten kotikentällä. Levin naiset lähtivät ensimmäiseen peliin poikkeuksellisesti ilman valmentajan valvovaa silmää ja pelaajarosterin kokokin oli suurempi kuin aiemmin kaudella.

OLSia vastaan lähdettäessä tiedettiin vastustajan karvaavan korkealta, joten pääpointteina pelissä olivat järkevä pallollinen peli ja koko kentän pituuden säilyttäminen. Ensimmäisessä erässä kentän pituus unohdettiin hetkellisesti ja pienimuotoinen pelaajasumppu meinasi syntyä SBC Levin maalin eteen OLSin saadessa pelin juonesta alkuun paremmin kiinni. Muutaman pelikatkon jälkeen joukkue kuitenkin pystyi taas ottamaan tilan haltuun ja hyvästä karvauspelistä syntyikin ensimmäisessä erässä kaksi maalia, molemmat Kerttu Hurtigin #12 käsialaa. Ensimmäisessä maalissa syöttäjänä toimi Anna Saukkoriipi #9. Toinen erä päättyi lukemin 1-2. Kolmannessa erässä alkoi jälleen tapahtua kun Essi Kosunen #11 laittoi rystyllä pallon maalin perukoille Kerttu Hurtigin #12 syötöstä. OLSin toisen maalin jälkeen SBC Levin ottelun viimeisen maalin teki Elisa Alakärppä #42. Loppulukemat siis 2-4 rovaniemeläisille. Levin maalinsuulla ollut Heini Siivikko #15 pääsi torjuntahommiin useamman kerran, tulospalvelun torjuntanumeroihin ei ole luottaminen tämän pelin kohdalla. Pelin parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti Kerttu Hurtig #12. Kokonaisuudessaan peli oli siistiä ja rikkeiltään vähäistä molempien joukkueiden puolesta.

Naisten porotokka sai lepäillä useamman tunnin kun OFBC:n kaatoon lähdettiin vasta päivän viimeisessä pelissä klo 18. Toiseen peliin lähdettiin valmentajan läsnäollessa samalla taktiikalla, joka edellisessä pelissä oltiin hyväksi todettu. Joukkue oli hyvin hereillä ja sai pidettyä pallon rauhassa itsellään. Auli Korhonen #25 tekikin jo parin minuutin kuluttua maalin Tiina Pasman #7 syötöstä. Loput erän merkinnät olivat SBC Levin pari jäähyä, mutta rovaniemeläisten alivoima sai taas tapettua vastustajan maalintekoaikeet. Toinen erä oli jälleen pientä maalijuhlaa kun Levin naiset venyttivät etumatkaa kahdella maalilla. Kolmannesta maalista vastasi pelin paras pelaaja Tiina Pasma #7 ja neljännestä Elisa Alakärppä #42. Neljännen maalin syöttäjänä toimi Julia Piipponen #23. Maalivahti Heini Siivikko #15 torjui maalia lähestyvän pallon 15 kertaa pelin aikana.

SBC Levin N2 järjestää seuraavankin turnauksen ja paikkana toimii tuttu Ounasrinteen monitoimitalo. Lauantaina 17.11. siis kaikki paikalle katsomaan miten käy kun vastassa ovat sarjan kärjessä oleva LaVe ja Levin jälkeen kolmantena tuleva PaKa II. Pelit pelataan klo 12 ja 16!