Miesten edustukselle 2p Sodankylästä

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit, Uutiset

Miesten edustusjoukkue avasi 4. divarikautensa Sodankylässä la 29.9.2019 voitolla ja tappiolla!

HaHe – SBC Levi 1-4

Kauden avausottelussa haukiputaalainen HaHe kaatui ehjän esityksen jälkeen maalein 1-4. Ensimmäisen virallisen sarjapelinsä maalin suulla pelannut #2 Aimo Alariesto torjui ottelussa yhteensä 11 kertaa. #85 Tuomas ”Luusuan eminemi” Alaluusua iski otteluun tehot 2+1 ollen kentän parhaimmistoa.

SBC Levi – JäJä 5-6

Vastustaja Jäälin Jättiläiset aloitti varsin monivaiheisen ottelun terävästi siirtymällä nopeaan tahtiin 0-2 johtoon. Porotokan vastaus nähtiin kuitenkin jo 1. erän aikana, kun joukkue iski neljä maalia peräkkäin ja erätauolle tilanteesta 4-2. Tärkeän 1-2 kavennuksen ohjasi #67 Juho Riipi, jolle maali oli SBC Levi-uran ensimmäinen. 2. erässä molemmat osuivat vuorotellen, joten 3. erään tilanteesta 5-4. 3. erässä SBC Levillä oli useampi laatupaikka lyödä peli pakettiin, mutta lopulta maalinteossa onnistui vain JäJä kahteen otteeseen ja pisteet tällä kertaa Jääliin maalein 5-6.

Päivän ehdotonta eliittiä porotokan osalta oli kausiennakossakin mainittu #85 Tuomas Alaluusua, joka summasi päivän tehoiksi mehevät 4+3=7, ennen kuin yhteentörmäys vastustajan kanssa ja sitä seurannut puujalka vei miehen sivuun JäJä-pelin 3. erästä. Myös #2 Aimo Alarieston otteet tolppien välissä herättivät ihastusta etenkin vuotsolaisten katsomonosassa.

”Ensimmäinen peli oli meiltä kokonaisuutena hyvä ja siitä ansaittu kauden avausvoitto. Toisessa pelissä nukuttiin alku, mutta sen jälkeen otettiin homma haltuun ja saatiin onnistumisia. Peli oli hyvin hyppysissä, mutta 3. erässä osalla alkoi vähän jalka painaa ja alettiin juosta vastustajan perässä. Ratkaisuhetkillä haettiin ihan tarpeettomasti kunkkupoikkareita, kun olisi pitänyt olla suoraviivaisempi ja laittaa pallo reppuun. Pomppu sisään, pomppu ulos ja tällä kertaa näin. Oikealla tiellä ollaan kuitenkin ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä”, kertoo valmentaja Vesa-Matti Ruismäki.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-4-divisioona-pohjois-suomi-lohko-23/3607

Miesten edustus jatkaa pelejään la 20.10.2018 Zemppi Areenalla Kempeleessä, jolloin vastaan asettuu klo 13:30 SC Muden SaHa ja klo 15:30 Dynamo Uleåborg!

-TS #66